náhledy
Impossible burger z umělého masa na CES 2019.
Autor: Václav Nývlt, Technet.cz
Vypadá úplně jako normální burger.
Autor: Václav Nývlt, Technet.cz
Také po kousnutí vypadá jako normální burger.
Autor: Václav Nývlt, Technet.cz
Samotný karbanátek na pohled nevzbudí podezření.
Autor: Václav Nývlt, Technet.cz
Struktura odpovídá mletému masu. U samotného masa jsme chuťový rozdíl oproti masu opravdovému vnímali, ale v hotovém burgru prakticky ne.
Autor: Václav Nývlt, Technet.cz
Žádný cholesterol, žádná antibiotika. Tvůrci mají o hlavní skupině spotřebitelů jasno.
Autor: Václav Nývlt, Technet.cz
Stánek Impossible Foods na lasvegaském výstavišti.
Autor: Václav Nývlt, Technet.cz