Úterý 27. července 2021, svátek má Věroslav
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Úterý 27. července 2021 Věroslav

Diskuse k článku

Zesilovač pro mileniály potěší vzhledem, nabídkou vstupů i zvukem

Nezabere mnoho místa, můžete jej buď postavit na výšku, nebo položit naplocho. Připojíte k němu vše od telefonu, přes počítač, televizor až po gramofon a hybridní digitální výkonové zesilovače nabídnou dostatečný výkon. Jaký je NAD D3045 v provozu?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J37a77n 88V61o17j19t17ě28c61h 96B49i48n24d64e34r 9518536756

Kdo a proč by si to kupoval? Za polovinu peněz mám značkový sedmikanálový DENON, který má 140W na kanál. Hraje vše a to včetně připojení do LAN, kdy je schopen přímo přehrát internetová rádia a třeba SPOTIFY. Jsem rád, že nejsem mileniál, pokud to znamená nakupování předražených hraček, co nic neumí.

0/0
28.6.2020 5:53
Foto

I12v67a 36V39a27l48č43í91k13o10v68á 3380259139

"éteričtější podání prostoru a přesnější lokalizaci nástrojů. Velmi dobrá je mikrodynamika a vykreslení detailů, i když celkově NAD spíše hraje na hudebnost, šťavnatost a příjemnost než analytické cizelování detailů. Mírnou kritiku si projev zaslouží za menší dravost a razanci, ta nám zejména u některých rockových nahrávek přeci jen trochu chyběla, a trochu zbytečné (ale líbivé) zdůraznění hloubek."

Je toto Technet? 8-o

0/0
22.6.2020 11:27
Foto

D34r22a47h32o62m50í93r 40S83t82r52o54u28h94a74l 4125778292714

Výrobek má šest stran. Vyfotíme jen čtyři. Zbytek necháme na fantazii.

0/0
19.6.2020 8:08
Foto

J83a40r78o30m97i59r 50N28o25v16a17k 1583334805460

Je mi přes padesát .. takže mi ten zesilovač připadá jako úplná blbost. Nicméně, kdyby jeho koupě mohla mít vliv na moje případné mileniálství, pár si jich vezmu :-) Třeba by je pak ode mne Nývlt za polovic koupil :-)

+2/0
18.6.2020 23:36
Foto

L23e12n27k12a 87M13a81t71o83u53š85k71o29v47á 9270107326499

Pro mileniály? :))

0/0
18.6.2020 16:23
Foto

O65n41d72ř55e90j 48S71e21k32e77r33a 1757346286739

Patrně jiný výraz pro BFU, protože kdo má trochu přehled, za dost podobné peníze koupí zesilovač s výrazně lepší výbavou, nebo podobný za polovic.:-)

+3/0
18.6.2020 19:55
Foto

V81l80a71d83i74m40i68r 12S67o94u76k21a86l 4300791971156

Tedy čekal jsem malé superjednoduché zažízení, co umí jediné - zesílit zvuk z TV do reprosoustavy. Vstup na optiku, jack, bluetooth. Co víc třeba v dnešní době? Cena pár tisíc ;-D... těch 22 tisíc, to se musím smát..

+2/0
18.6.2020 9:26
Foto

V84á19c67l49a73v 67N21ý77v39l75t

Stejně jako Fabia stojí méně než Superb, tak i v elektronice jsou různé kategorie přístrojů různých kvalit. Co vám bude nebo nebude dostačovat a vyhovovat, je vaše volba.

+6/0
18.6.2020 14:12
Foto

L80u13k48á17š 29V67e97s47e65l54ý 6264563183958

Očekával jsem cenu kolem 3 tisic korun ;-D

+4/−1
18.6.2020 1:52
Foto

V39á14c60l23a37v 84N90ý51v79l27t

Tak pak by o zařízení z druhé ruky, nebo by splňovalo spíše schopnost vůbec fungovat, než vyšší nároky na kvalitu zvuku a nabídku funkcí.

+1/−1
18.6.2020 5:14
Foto

P90e24t60r 33M18e23d60ř15í44k 1633876970298

A takové věci se recenzovat nesmí? Nebo je to o tom, že za takovou recenzi pak dodavatel neinzeruje?

0/0
18.6.2020 19:43
Foto

D86r57a53h87o82m23í52r 88S37t10r70o20u68h17a96l 4505548842384

Cena mě taky překvapila, čekal jsem něco kolem desítky, ale pravda je, že nevím, co je uvnitř.

Ale minimálně je vidět, že přestože výrobce necílil vyloženě na nejvyšší segmenty trhu, tak si dal tu práci a třeba pozlatil konektory.

Překvapil mě integrovaný zdroj. Tak ale snad bude kvalitní. Zase je to jednodušší na případné přenášení.

Osobně by mě zajímalo, jestli by zvládnul mixovat ze dvou nebo více kanálů. V recenzi jsem si toho nevšimnul.

0/0
19.6.2020 8:15

KOMENTÁŘ: Cesta do elektromobilního pekla. Auta přináší víc problémů než výhod

Premium Nová doba elektromobilní nás vrátí o půlstoletí zpátky: auto bude luxus, mobilita taky a draze to zaplatíme všichni. I...

Mlčeti zlato. Profesionální vyjednavač vysvětluje, jak jednat s dětmi či šéfem

Premium Každý člověk vyjednává v průměru pětkrát za den. Doma s partnerem, s dětmi, v práci se šéfem, s podřízenými. Radim...

Český vlk z Wall Street jde k soudu. Hlavní roli v kauze Via Chem má miliardář Sisák

Premium Schyluje se k dlouho očekávané soudní bitvě, v níž je hlavní postavou známý český finančník a miliardář Petr Sisák...