Tomáš Fila (čelem) se raduje z bodu Českých Budějovic.

Tomáš Fila (čelem) se raduje z bodu Českých Budějovic. | foto: Petr Lundák, MF DNES

Snad přivítáme všechny naše fanoušky v hale, doufá budějovický manažer

  • 0
Volejbalová extraliga má podle rozlosování začít 19. září, kdy Jihostroj hraje ve Zlíně. První domácí duel pak diváci uvidí 8. října, to se ve sportovní hale představí Lvi Praha.

„Musíme doufat, že se nám drastická opatření typu uzavírání hal vyhnou a že budeme moct přivítat všechny naše fanoušky. Samozřejmě budeme v klubu i v týmu striktně dodržovat preventivní opatření. Rovněž Asociace extraligových klubů plánuje různé scénáře, jak zajistit, abychom letošní soutěž i přes možné komplikace odehráli. Extraliga ani jednotlivé kluby si nemohou dovolit být další sezonu bez mistra, to by mohl být už velmi vážný ekonomický problém,“ uvádí manažer Jihostroje Robert Mifka.

S tím souvisí i nákup permanentek. „Vedle zajištěného vlastního místa k sezení by měli permanentkáři samozřejmě přednost i v případě, že bychom museli redukovat počet diváků v hale,“ zdůrazňuje Mifka.

Celosezonní vstupenku pořídí lidé za 1 500, 2 000 a 6 000 korun. Děti do 10 let a držitelé průkazů ZTP mají vstup na zápasy zdarma. „Vstupenky na jednotlivá utkání bude opět možné zakoupit online nebo před utkáním na pokladně haly,“ doplňuje manažer Jihostroje.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž