Radost volejbalistů Beskyd

Radost volejbalistů Beskyd | foto: Luděk Ovesný, MAFRA

Beskydští volejbalisté bojují dál o postup do čtvrtfinále extraligy

  • 2
Volejbalisté Black Volley Beskydy udrželi naději na čtvrtfinále extraligy. V odvetě předkola play off ve své hale porazili Odolenu Vodu 3:1 a srovnali stav série na 1:1. Rozhodující duel se hraje v pondělí od 17.00 v Odoleně Vodě.

„Utkání bylo od začátku z obou stran hodně neurovnané. Možná v tom byla nervozita. Odolku jsme zlomili ve třetím setu podobně jako oni nás ve čtvrtém u nich,“ řekl beskydský trenér Jakub Salon.

„Byl to stejný boj jako ten první zápas na Odolce,“ prohlásil beskydský kapitán Tomáš Široký.

„Nepodařilo se nám uhrát koncovky prvního a třetího setu, což bylo rozhodující,“ řekl odolenovodský kapitán Martin Hladík.

Ve čtvrté sadě už hosté úplně odpadli a uhráli ostudných deset bodů. „To už nám nešlo nic. Domácí hráli výborně, byli nad námi a všechno se jim dařilo,“ uznal Hladík. Frýdecko-místečtí k postupu potřebují nutně venku zabrat, což se jim v tomto extraligovém ročníku ani jednou z dosavadních 12 zápasů nepovedlo.

„Matematická šance, že konečně vyhrajeme venku, se nám už hodně, hodně, hodně zvedá, takže věřím, že to prolomíme,“ řekl Jakub Salon. „Teď se rozhodne,“ burcuje Tomáš Široký.

„Doma jsme Beskydy letos porazili v obou zápasech, takže musíme vyhrát i potřetí,“ prohlásil Martin Hladík.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž