Diskuze

Češi ve Wimbledonu: šest tenistů postupuje, pět končí. Berdych vyhrál

Pojem „Manic Monday“ už je v souvislosti s Wimbledonem známý, po úterku by se mohlo zavést označení „Czech Tuesday“. Do akce na nejslavnějším tenisovém turnaji zasáhlo 11 Čechů, konala se dokonce dvě derby. Loňská vítězka Petra Kvitová vyhrála proti Kiki Bertensové z Nizozemska naprosto suverénně 6:1, 6:0. Na konci celého programu postoupila i mužská jednička. Tomáš Berdych udolal Jeremy Chardyho z Francie těsně před setměním.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Tedy Lukáš měl proti Gulbisovi na sebe přímo neuvěřitelné statistiky - 49 vítězných míčů proti 27 nevynuceným chybám, to klobouk dolů! Navíc jen 17 jich bylo ze hry, 10 byly dvojchyby. Dobrá práce!

1 0
možnosti
VH

Berdych vyhrál s odřeným hřbetem.Ten nemá ani na třicátého v žebříčku ATP.

0 3
možnosti

Nechápu, co Lucka Šafárová udělala pořadatelům nebo vedení turnaje - loňská semifinalistka, světová šestka, a vymetají s ní nějaké podřadné kurty. Pomalu se nedá zjistit, kde a v kolik dnes bude hrát RvRvRv

5 0
možnosti
JM

Nevím proč Hradecká vyzvala Radwaňskou. Kdyby to nechala na los jako všechni ostatní, mohla mít lehčí soupeřku.

14 0
možnosti

Musíš si věřit. Já jsem vyzval Nadala, ale zatím nepřijel.

2 0
možnosti
MP

Paní Veroniko, oni ti tenisté na ty kurty dříve nemohou. Je tam totiž ještě správce přes "trávu" a ten musí říci, že tráva (Wimbledon používá dlouhodobě odrůdu jílek vytrvalý, střižený denně, ráno mezi 7,30 - 8,15 hod., na délku 8 mm) nespí! Dokud tráva spí, tak se nehraje!

1 0
možnosti
JM

co znamená, že "spí" ?

0 0
možnosti
Foto

P52e17t11r 13A77d54l17e62r

1. 7. 2015 2:13

tohle snad nemyslite vazne ... jiste, jiste, mezinarodni tenisovy slovnik je prevazne anglicky, i kdyz vetsina jeho vyrazu zna i ceske preklady, ale napsat, ze cesky hrac na tiskovce po zapasu (tedy kdyz mluvil anglicky) rekl dobrý level tenisu, to zni dost neuveritelne ... presneji: svedci to o naproste nevzdelanosti autora a neschopnosti redakce ...

1 0
možnosti

Možná mluvil česky a v tom případě ho jen novinář přesně citoval. Vůbec bych se tomu nedivil.

0 0
možnosti
JV

To se ti tenisti chteji boxovat, nebo co ? Rod Laver nebo Bjorn nikdy takhle nikomu nevyhrozovali. Byvali teniste, byvali gentlemani!!

0 0
možnosti
MJ

berdychu tu patku ti porucila maminka?

2 1
možnosti
LO

kde jsou ty casy pred par lety, kdy se clovek nervoval jen pondeli/utery.. a vzpominal na Mecire, Novotnou nebo Kordu a Sukovou.. ted aby se nervoval zas dva tydny (snad)

*ironie!!!

dekuju za krasne utery a skoda Stepce :/

6 0
možnosti
DM

mič je kulatej a sit je derava….pamatujte na ma slova…..

0 0
možnosti
MK

Postupují "Berdych, Lukáš Rosol, Jiří Veselý. Kvitová, Lucie Šafářová,..." Snad zbývá jen objasnit, proč někteří postupují plným jménem a další jen příjmením... :-)

10 0
možnosti
DM

jak se jmenuje Kvitova krestnim jmenem? Trba to v cizineckem jazyce zni vulgarne….

0 0
možnosti