Suverénní postup Kvitové, Štěpánek promarnil dvousetové vedení a mečbol

  14:07aktualizováno  21:58
Petra Kvitová bez problémů prošla do 2. kola Wimbledonu. Loňská semifinalistka vyprovodila Američanku Glatchovou 6:2, 6:2. Smolný den prožil Radek Štěpánek, který prohrál se Španělem Verdaskem, přestože vedl 2:0 na sety a ve čtvrtém měl mečbol. Dál jdou ještě Barbora Záhlavová-Strýcová, Iveta Benešová, Lucie Šafářová a Klára Zakopalová.
Radek Štěpánek se povzbuzuje, nakonec se ale z postupu do 2. kola Wimbledonu radoval jeho soupeř Fernando Verdasco

Radek Štěpánek se povzbuzuje, nakonec se ale z postupu do 2. kola Wimbledonu radoval jeho soupeř Fernando Verdasco | foto: AP

V úterním programu se podle rozpisu mělo představit 13 českých tenistů. Ale zápasy Petry Cetkovské, Andrey Hlaváčkové a Zuzany Ondráškové,  už ale pořadatelé kvůli pokročilé době a hrozbě tmy zrušili.

Kvitová soupeřce nic nedarovala

V pondělí se svého zápasu kvůli dešti nedočkala, v úterý si ale Petra Kvitová svůj pobyt na wimbledonském dvorci zkrátila na minimum. Česká tenistka za necelou hodinu vyprovodila z kurtu Američanku Alexu Glatchovou 6:2, 6:2 a postoupila do druhého kola.

Wimbledon 2011

Jednadvacetiletá Kvitová tak oplatila své soupeřce porážku 2:6, 1:6 z dosud jediného vzájemného duelu z Fed Cupu v Brně před dvěma lety.

"Byla jsem nervózní, protože jsem s ní naposledy prohrála. Věděla jsem, co umí a co na mě asi bude hrát," řekla Kvitová novinářům. "Její hra mně úplně nevyhovuje. Jsem ráda, že jsem to zvládla a že jsem ve druhém kole," dodala.

Petra Kvitová ve Wimbledonu
Petra Kvitová prvním kolem Wimbledonu doslova prolétla.

Petra Kvitová

Americká soupeřka s loňskou semifinalistkou držela krok jen čtyři hry. Dokázala vzít zpět ztracené podání, pak už ale excelovala turnajová osmička. Soupeřce pětkrát sebrala servis a zápas po 55 minutách zakončila esem.

Soupeřkou Kvitové ve 2. kole bude domácí hráčka Anne Keothavongová. Se 111. hráčkou žebříčku má česká tenistka pozitivní bilanci 2-0, na trávě se dosud nepotkaly. Poslední vzájemný souboj na začátku května na turnaji ITF v pražské Stromovce vyhrála Kvitová 7:6, 6:3.

Štěpánek nevyužil vedení 2:0 na sety, promarnil mečbol a končí

Smolný zápas má za sebou Radek Štěpánek, který proti jednadvacátému nasazenému Španělu Fernandu Verdaskovi neproměnil v postup ani vedení dva nula na sety a ve čtvrtém setu nevyužil mečbol.

"Když je člověk tak blízko vítězství a prohraje, tak je samozřejmě hodně smutný. Dnes jsem si nezasloužil prohrát, ale na to se nehraje. Hraje se na to, kdo vyhraje poslední míč. Dnes jsem to nebyl já," řekl Štěpánek.

"Naštvaný jsem jak brigadýr, ale co s tím teď nadělám. Musím se na to podívat zpátky, snažit se z toho poučit, zvednout hlavu a jít dál," prohlásil.

Český tenista souboj skvěle začal, když vyhrál úvodní dva sety 6:2, 6:4. Poté se ale Španěl vrátil do zápasu, třetí set získal 6:3 a ve čtvrtém za stavu 5:4 podával na zisk sady.

Dvaatřicetiletý Štěpánek si ale ztracený servis vzal v poslední chvíli zpět a sadu dotáhl do tie-breaku. V něm si pak za stavu 6:5 vypracoval při svém podání mečbol, který Verdasko odvrátil prohozem a vzápětí srovnal skóre.

V dramatické koncovce pátého dějství nejprve Štěpánek za stavu 7:7 promarnil vedení 30:0 při soupeřově servisu, vzápětí ale svůj servis počtvrté v duelu ztratil a byl konec. Španěl zároveň oplatil Štěpánkovi pět let starou wimbledonskou porážku.

Zakopalová vydřela výhru nad hráčkou třetí stovky, čeká ji Šafářová

Postup slaví také Klára Zakopalová. Pětatřicátá tenistka světa se ale nečekaně trápila s 244. hráčkou žebříčku Emily Webley Smithovou.

Zakopalová získala úvodní sadu 6:3, druhou prohrála 5:7. V rozhodujícím dějství vedla česká tenistka už 4:2 a 40:15, ale nechala soupeřku vyrovnat. V devátém gamu pak Zakopalová odvracela dva brejkboly, ale nepříjemnou situaci ustála a ve čtrnácté hře rozhodla.

Soupeřkou Zakopalové ve 2. kole bude Lucie Šafářová, která v české bitvě zdolala kamarádku z fedcupového týmu Lucii Hradeckou. Ta získala úvodní sadu 6:2, další už ale patřily nasazené Šafářové poměrem 6:3.

Zakopalová nad Šafářovou vyhrála tři ze čtyř vzájemných duelů, ten první před šesti lety ve finále travnatého turnaje v Hertogenboschi. Letos se obě Češky potkaly na Australian Open (Šafářová) a v Dubaji.

Strýcová vyzve Schiavoneovou

Ve druhém kole je také Barbora Záhlavová-Strýcová. Ta si poradila s kanadskou kvalifikantkou Aleksandrou Wozniakovou 7:6, 6:4, přestože v prvním setu vedla už 4:0 a 5:2.

"Do zápasu jsem nastoupila výborně. Ale pak jsem znervózněla, začala chybovat a trošku se to zkomplikovalo," popisovala Strýcová nečekaný zvrat v úvodním setu. Poté přiznala, že si trošku pokazila i druhý set. "Nevím, jestli bych uměla vyhrát jednoduše," dodala pětadvacetiletá tenistka.

Strýcová vyhrála i třetí vzájemné utkání a stejně jako v roce 2006 zdolala Kanaďanku ve Wimbledonu.

Barbora Záhlavová-Strýcová

Ve druhém kole česká tenistka vyzve šestou nasazenou finalistku letošního Roland Garros Italku Francescu Schiavoneovou, s níž jediný vzájemný duel před sedmi lety ve Fed Cupu prohrála ve třech setech.

"Na taktiku ještě moc nemyslím, ale vím, co bych měla hrát," prohlásila Záhlavová-Strýcová. "Hraje jednoruč bekhend. Nehraje tak rychle, abych to nestíhala, takže bude to zajímavý zápas," konstatovala.

Benešová v českém souboji vyřadila Záhlavovou

Třísetovou bitvu nabídl první český souboj v 1. kole letošního Wimbledonu. Iveta Benešová v něm nakonec udolala Sandru Záhlavovou 3:6, 6:3 a 8:6, přestože Záhlavová za stavu 5:4 v rozhodujícím dějství podávala na postup.

Pro Benešovou neměl zápas náboj tradičního českého derby. Obě tenistky se totiž příliš neznají. "Se Sandrou se zrovna moc neznáme, ani se moc nebavíme, takže to není nic osobního," konstatovala Benešová.

Osmadvacetiletá Benešová si tak v All England Clubu zahraje při své desáté účasti teprve potřetí druhé kolo. Dál zatím nikdy nedošla. Její soupeřkou bude Běloruska Victoria Azarenková. Čtvrtá nasazená dohrávala v pondělí rozehraný duel proti Slovence Rybárikové. Ta se ale po nešťastném uklouznutí v šestém gamu druhé sady zranila a zápas vzdala.

"Na takovou hráčku není možné vymyslet nic, čím ji překvapit nebo zaskočit. Prostě musíte hrát výborný zápas od začátku do konce," řekla na adresu své příští soupeřky Benešová.

Pospíšil v grandslamové premiéře nestačil na Haneska...

Premiéru v hlavní soutěži grandslamového turnaje si odbyl Jaroslav Pospíšil. Třicetiletý tenista ale v dohrávaném utkání z pondělí nestačil na Viktora Haneska. Rumunský hráč zvítězil 6:4, 6:3, 6:2.

"Ze začátku jsem byl hodně nervózní a hned jsem si prohrál servis. Pak jsem se dostal trošku do hry, ale přišel jsem znovu o podání," řekl Pospíšil, kterému neprospělo ani pondělní přerušení zápasu.

"Myslel jsem, že mi to pomůže, že už jsem si to oťukal. Ale při dohrávce dnes hodně foukalo, takže jsem špatně servíroval. To rozhodlo. Myslím, že ze základní čáry jsme byli vyrovnaní, velký rozdíl mezi námi byl v servisu," uvedl.

... a Plíšková uhrála na favorizovanou Bartoliovou jen dva gamy

Podobně jako Pospíšil dopadla také Kristýna Plíšková. Devatenáctiletá česká naděje ve své grandslamové premiéře nestačila na Marion Bartoliovou. Deváté tenistce světa a semifinalistce nedávného Roland Garros rodačka z Loun podlehla 0:6, 2:6.

Plíšková se do hlavní soutěže prokousala z tříkolové kvalifikace, do níž od pořadatelů dostala coby šampionka loňské juniorky divokou kartu.

Na mladé české tenistce, jíž ve světovém žebříčku patří 229. místo, se zpočátku až příliš projevovala nervozita, úvodní sadu proto ztratila za pouhých 19 minut. Druhý kanár Plíšková odvrátila ve třetím gamu druhé sady a na její tváři se objevil lehký úsměv.

V závěru pak sice odvrátila Bartoliové dva mečboly, na ten třetí už ale nestačila. S Francouzkou prohrála i druhý vzájemný zápas. Před čtyřmi lety v Praze na Bartoliovou uhrála o game víc.

Reprízu loňského nejdelšího duelu historie opět ovládl Isner

Ostře sledovaný duel mezi Američanem Johnem Isnerem a Nicolasem Mahutem z Francie měl stejného vítěze jako loni, kdy se oba tenisté zapsali do historie nejdelším zápasem všech dob, který trval 11 hodin a 5 minut.

John Isner

Tabulka připomínající nejdelší zápas v dějinách tenisu mezi oběma tenisty

Nicolas Mahut

Isner tentokrát svému kamarádovi nedovolil získat ani jednu sadu a vyhrál hladce ve třech setech 7:6, 6:2 a 7:6. Zápas trval "pouhé" 2 hodiny a 3 minuty.

Obhájkyně Serena podstoupila na úvod třísetovou bitvu

Překvapení nedopustila Serena Williamsová. Američanka, útočící ve Wimbledonu na třetí titul po sobě, ale Francouzku Aravane Rezaiovou vyřadila až ve třech setech 6:3, 3:6, 6:1.

Sedmá nasazená Williamsová, která po roční zdravotní pauze hrála teprve svůj třetí zápas, ztratila úvodní dvě hry, poté ale postupně nacházela svůj rytmus. Druhý set přesto ztratila. Na začátku rozhodujícího ale hned získala brejk a pak už soupeřce nedala šanci.

Serena Williamsová

Ze hry je už Jelena Jankovičová. Bývalá světová jednička a turnajová patnáctka nestačila ve třech setech na Španělku Marii José Martinezovou Sanchezovou. Prohrála i Samantha Stosurová. Desátá tenistka světa prohrála překvapivě s Maďarkou Melindou Czinkovou, hráčkou třetí světové stovky.

Samantha Stosurová přemýšlí, proč prohrála v 1. kole Wimbledonu

Melinda Czinková

V mužském pavouku jde dál Roger Federer. Šestinásobný šampion ve třech setech přehrál Kazacha Michaila Kukuškina. Postupuje rovněž Novak Djokovič. Světová dvojka, která po turnaji může vystřídat Rafaela Nadala na trůnu jedničky, povolila jen šest gamů Chardymu z Francie.

Překvapením je hladká porážka nasazeného Rusa Davyděnka s mladým Australanem Bernardem Tomicem.

Roger Federer

  

Wimbledon - Češi ve dvouhrách
JménoKoloSoupeřBil. (tráva)
Berdych (6)2.Benneteau (Fr.)0-1 (0-1)
Kvitová (8)2.Keothavongová (Brit.)2-0 (0-0)
Záhlavová-Str.2.Schiavoneová (6-It.)0-1 (0-0)
Benešová2.Azarenková (4-Běl.)0-1 (0-0)
Šafářová (31)2.Zakopalová1-3 (0-1)
Hlaváčková1.Rodionová (Austr.)0-1 (0-0)
Ondrášková1.Čeng Ťie0-1 (0-0)
Cetkovská1.Barroisová (Něm.)0-0
DOHRÁLI
Štěpánek1.Verdasco (21-Šp.)6:2, 6:4, 3:6, 6:7, 7:9
Pospíšil1.Hanescu (Rum.)4:6, 3:6, 2:6
Hradecká1.Šafářová (31)6:2, 3:6, 3:6
Plíšková1.Bartoliová (9-Fr.)0:6, 2:6
Záhlavová1.Benešová6:3, 3:6, 6:8

Wimbledon 2011 - výsledky

MUŽI

Dvouhra - 1. kolo:
Hanescu (Rum.) - Pospíšil (ČR) 6:4, 6:3, 6:2
Verdasco (21-Šp.) - Štěpánek (ČR) 2:6, 4:6, 6:3, 7:6 (8:6), 9:7
Ljubičič (Chorv.) - Čilič (27-Chorv.) 7:6 (7:2), 3:6, 6:3, 6:4
Lu Yen-hsun (Tchaj-wan) - Robredo (Šp.) 6:4, 6:4, 6:1
Roddick (8-USA) - Beck (Něm.) 6:4, 7:6 (8:6), 6:3
Simon (15-Fr.) - Roger-Vasselin (Fr.) 4:6, 6:4, 6:3, 7:6 (7:3)
Karlovič (Chorv.) - Tipsarevič (23-Srb.) 7:5, 3:1 skreč
Del Potro (24-Arg.) - Cipolla (It.) 6:1, 6:4, 6:3
Chela (25-Arg.) - Matosevic (Austr.) 6:4, 6:4, 6:7 (6:8), 6:2
García-López (26-Šp.) - Golubjov (Kaz.) 6:3, 6:3 skreč
Haase (Niz.) - Riba (Šp.) 6:4, 6:4, 6:4
Stachovskij (Ukr.) - Cox (Brit.) 6:2, 6:4, 6:4
Kamke (Něm.) - Kavčič (Slovin.) 6:3, 7:6 (7:4), 5:7, 6:1
Federer (3-Švýc.) - Kukuškin (Kaz.) 7:6 (7:2), 6:4, 6:2
Malisse (Belg.) - Zverev (Něm.) 6:2, 6:3, 6:2
Tomic (Austr.) - Davyděnko (29-Rus.) 7:5, 6:3, 7:5
Kubot (Pol.) - Clément (Fr.) 6:4, 6:2, 3:6, 5:7, 6:4
Djokovič (2-Srb.) - Chardy (Fr.) 6:4, 6:1, 6:1
Troicki (13-Srb.) - Gonzalez (Arg.) 3:6, 6:0, 7:6 (7:3), 6:3
Ferrer (7-Šp.) - Paire (Fr.) 6:4, 6:4, 6:4
Južnyj (18-Rus.) - Monaco (Arg.) 4:6, 6:2, 6:2, 4:6, 6:4
Mayer (20-Něm.) - Evans (Brit.) 7:6 (7:5), 7:6 (7:1), 3:6, 6:4
Nalbandian (28-Arg.) - Reister (Něm.) 7:5, 6:2, 6:3
Baghdatis (32-Kypr) - Blake (USA) 6:4, 6:2, 6:7 (5:7), 4:6, 6:4
Beck (SR) - Berlocq (Arg.) 4:6, 7:6 (8:6), 4:6, 6:2, 6:4
Seppi (It.) - Montaňés (Šp.) 6:4, 6:4, 7:5
De Voest (JAR) - Ramirez Hidalgo (Šp.) 6:2, 6:3, 6:2
Mannarino (Fr.) - Niland (Ir.) 4:6, 6:4, 7:6 (9:7), 4:6, 6:4
Llodra (19-Fr.) - Ward (Brit.) 6:3, 7:6 (7:4), 6:3
Gonzalez (Chile) - Dolgopolov (22-Ukr.) 6:3, 6:7 (6:8), 7:6 (7:3), 6:4
Mello (Braz.) - Dancevic (Kan.) 3:6, 3:6, 6:4, 7:6 (8:6), 6:2
O. Rochus (Belg.) - De Schepper (Fr.) 6:7 (6:8), 3:6, 6:3, 6:1, 6:4
Söderling (5-Švéd.) - Petzschner (Něm.) 6:4, 6:4, 2:6, 7:6 (7:5)
Almagro (16-Šp.) - Nieminen (Fin.) 6:7 (5:7), 6:3, 6:4, 6:4
Devvarman (Indie) - Gremelmayr (Něm.) 6:4, 4:2 skreč
Hewitt (Austr.) - Nišikori (Jap.) 6:1, 7:6 (7:4), 6:7 (7:9), 6:3
Isner (USA) - Mahut (Fr.) 7:6 (7:4), 6:2, 7:6 (8:6)
Andrejev - Gabašvili (oba Rus.) 6:4, 7:6 (7:5), 6:7 (4:7), 4:6, 6:3
Harrison (USA) - Dodig (Chorv.) 7:6 (7:5), 6:0, 7:5
Melzer (11-Rak.) - Falla (Kol.) 3:6, 7:6 (7:5), 6:2, 6:2
Tsonga (12-Fr.) - Soeda (Jap.) 6:3, 7:6 (7:4), 6:2
Haider-Maurer (Rak.) - Serra (Fr.) 7:6 (7:5), 6:3, 6:3

ŽENY

Dvouhra - 1. kolo:
Kvitová (8-ČR) - Glatchová (USA) 6:2, 6:2
Záhlavová-Strýcová (ČR) - Wozniaková (Kan.) 7:6 (9:7), 6:4
Benešová - Záhlavová (obě ČR) 3:6, 6:3, 8:6
Šafářová (25-ČR) - Hradecká (ČR) 2:6, 6:3, 6:3
Zakopalová (ČR) - Webleyová-Smithová (Brit.) 6:3, 5:7, 8:6
Bartoliová (9-Fr.) - Kristýna Plíšková (ČR) 6:0, 6:2
Li Na (3-Čína) - Kudrjavcevová (Rus.) 6:3, 6:3
Šarapovová (5-Rus.) - Čakvetadzeová (Rus.) 6:2, 6:1
Kirilenková (26-Rus.) - Briantiová (It.) 6:2, 6:1
Pcheng Šuaj (20-Čína) - Flipkensová (Belg.) 6:0, 6:4
Jakimovová (Běl.) - Arvidssonová (Švéd.) 4:6, 6:2, 6:1
S. Williamsová (7-USA) - Rezaiová (Fr.) 6:3, 3:6, 6:1
Pavljučenkovová (14-Rus.) - Curenková (Ukr.) 6:4, 7:6 (7:3)
Martínezová (Šp.) - Jankovičová (15-Srb.) 5:7, 6:4, 6:3
Hantuchová (25-SR) - Ďjačenková (Rus.) 4:6, 7:6 (7:5), 6:3
K. Bondarenková (Ukr.) - Cornetová (Fr.) 7:5, 6:2
Razzanová (Fr.) - Mirzaová (Indie) 7:6 (7:4), 2:6, 6:3
Martičová (Chorv.) - Kingová (USA) 5:7, 6:2, 6:2
Paszeková (Rak.) - Moritaová (Jap.) 5:7, 6:3, 6:0
Petkovicová (11-Něm.) - Foretová-Garconová (Fr.) 6:3, 6:4
Vinciová (29-It.) - Duševinová (Rus.) 7:5, 6:2
Marinová (Kan.) - Mayrová-Achleitnerová (Rak.) 6:3, 7:6 (7:5)
Keothavongová - Broadyová (obě Brit.) 6:2, 6:4
Pironkovová (32-Bulh.) - Giorgiová (It.) 6:2, 6:1
Erakovicová (N. Zél.) - Čchang Kchaj-čchen (Tchaj-wan) 6:4, 6:2
Duboisová (Kan.) - Falconiová (USA) 6:2, 6:2
Halepová (Rum.) - Jovanovská (Srb.) 6:1, 6:2
Petrovová - Doloncová (obě Rus.) 6:3, 6:4
Wozniacká (1-Dán.) - Parraová-Santonjaová (Šp.) 6:2, 6:1
Azarenková (4-Běl.) - Rybáriková (SR) 6:4, 3:2 skreč
Baltachaová (Brit.) - Barthelová (Něm.) 6:2, 6:4
Czinková (Maď.) - Stosurová (10-Austr.) 6:3, 6:4
Ivanovičová (18-Srb.) - Oudinová (USA) 6:0, 6:1
Daniiliduová (Řec.) - Vandewegheová (USA) 6:4, 6:4
Tanasugarnová (Thaj.) - Švedovová (Kaz.) 6:2, 6:3

Autoři: ,

Tenis v roce 2024

15. - 28. 1. Australian Open, Melbourne
26. 5. - 8. 6. Roland Garros, Paříž
1. - 14. 7. Wimbledon
26. 8. - 8. 9. US Open, New York
12. - 17. 11. Finálový turnaj B. J. Cupu, Sevilla
19. - 24. Finálový turnaj Davisova poháru, Malaga

  • Nejčtenější

Anglie - Brazílie, Francie - Německo. Kde zdarma sledovat sobotní fotbalové šlágry?

9. dubna 2024

Víkend je ve znamení reprezentačního fotbalu a přináší řadu atraktivních zápasů. Po pátečním...

Sparta – Třinec 2:3P. Historický obrat posílá hosty do finále, hrálo se 122 minut

13. dubna 2024  12:25,  aktualizováno  20:15

Extraliga se dočkala bájného obratu. Hokejisté Třince otočili sedmé semifinále se Spartou a...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Procházka knokautoval Rakiče! Divoká bitka a bonus 7 milionů za nejlepší výkon

14. dubna 2024  3:01,  aktualizováno  10:32

Las Vegas (Od našeho zpravodaje) Jiří Procházka zvládl zásadní zápas v Las Vegas. V neděli nad ránem se oklepal z listopadové prohry...

Třinec - Sparta 2:1. Sekunda od prohry, domácí zázračně vybojovali sedmý zápas

11. dubna 2024  16:40,  aktualizováno  21:17

O první branku se oba semifináloví soupeři přetahovali až do třetí části. Vstřelila ji sice Sparta,...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Sparta - Třinec 2:3. Série se vrací do Slezska, domácí stíhací jízdu nedotáhli

9. dubna 2024  18:20,  aktualizováno  22:27

Hokejisté Sparty nevyužili ani druhý mečbol na postup do finále. Po nevydařené úvodní třetině...

Hudební nářez. Válečníci z Děčína jdou do play off s nu-metalovou hymnou

16. dubna 2024  5:57

Mottem letošního play off v Národní basketbalové lize mužů je #poprve a děčínští Válečníci do něj s...

Zázračný pan Rudovous, který mívá i plán C. Jak vysoko míří Xabi Alonso?

16. dubna 2024

Premium Dávno bylo hotovo, rozhodnuto. Klidně mohl slavit tak jako celá lavička za ním. Náhradníci, maséři,...

Plíšková s jednou Kuděrmětovovou uspěla, Krejčíková proti druhé narazila

15. dubna 2024  17:29,  aktualizováno  23:55

Vít Kopřiva se v Mnichově první letošní výhry na tenisovém okruhu ATP nedočkal. Při třetím startu v...

Chelsea rozdrtila v ligové dohrávce Everton, jen Palmer slavil čtyřikrát

15. dubna 2024  20:54,  aktualizováno  23:21

Fotbalisté Chelsea deklasovali v dohrávce 33. kola Premier League liverpoolský Everton 6:0. Domácí...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

Čechy poznám podle outdoorové módy. Nosí ji bohužel i ženy, říká Kerekes

Vica Kerekes (43) si postěžovala na to, že Češi nosí outdoorové oblečení často i na místa, která k tomu nejsou vhodná...

Náhle zemřel zpěvák Maxim Turbulenc Daniel Vali, bylo mu 53 let

Ve věku 53 let zemřel zpěvák skupiny Maxim Turbulenc Daniel Vali. Letos by se svou kapelou oslavil 30 let na scéně....

Rohlík pro dítě, nákup do kočárku. Co v obchodě projde a kdy už hrozí právník?

V obchodech platí pravidla, která občas zákazník nedodržuje. Někdy se navoní parfémem, aniž by použil tester, nebo...

Roman Šebrle ukázal novou lásku, s kolegyní z práce vyrazili do Málagy

Roman Šebrle (49) je po čase opět šťastně zadaný. Jeho partnerka se na Instagramu pochlubila společnou fotkou z...

Ve StarDance zatančí Vondráčková, Paulová, hvězda Kukaček i mistryně světa

Tuzemská verze celosvětově mimořádně úspěšné soutěže StarDance britské veřejnoprávní televizní společnosti BBC se už na...