Diskuze

V českém derby v Melbourne dominovala Kvitová, postupuje i Krejčíková

V Melbourne odstartoval úvodní grandslam tenisové sezony a během prvního dne slaví postup postup do druhého kola ženské dvouhry dvě Češky. Petra Kvitová v derby zdolala Kateřinu Siniakovou 6:1 a 6:0 a Barbora Krejčíková vyřadila Estonkou Kanepiovou 7:6, 2:6, 6:3. Naopak Barbora Strýcová nestačila¨na Rumunku Cirsteaovou 2:6, 6:7, Marie Bouzková vypadla s obhájkyní titulu Japonkou Ósakaovou 2:6, 4:6.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moc jsem toho dnes nestíhal, ale Cori a Kvítí super...Fedex se moc neopotil, ale Steve marnej... konečně to začalo, jooooo;-DR^

3 0
možnosti

Siniaková je nevychovanej rozmazlenej spratek, který neumí přijmout neúspěch.

7 0
možnosti

My, co jsme občas dostali na zadek, přemýšlíme obdobně...:-):-):-):-)

1 1
možnosti

J74a88n 67F80r66e30i

20. 1. 2020 11:00

Kromě Shapovalova dnes žádný překvápko.

1 1
možnosti

Tak to musel mít Kveš multiorgasmus

1 1
možnosti

Hmmm... Teď koukám na Barty - Tsurenko...........obživly dvě Radwanský.;-D

0 1
možnosti

Petra K. nezklamala. Siniaková okračuje i letos v mizerii. Krejčíkové gratulace k prvnímu postupu do druhého kola GS. Serena super a Cori Gauf taktéž skvěle, škoda, že musela vyřadit Venus.

2 2
možnosti

Doufám, že si všechno Petra nevystřílela dnes. Krásná délka úderů, klid, dobrý servis. Katka neměla nejmenší šanci. Myslím, že dnes by Petře odolala málokterá soupeřka. Kvůli nepodání ruky bych Katku nehejtoval. Byla to chyba, ale nikoliv záměrná. Žádný spor tam s rozhodčím nebyl. Prostě už byla totálně mimo a chtěla co nejrychleji utéct do šatny. Celý poslední gem už tam nechtěla být. Petro zafixuj to!R^

10 0
možnosti

Kvitová proti Češkám celkem umí. Myslím že ji porazila snad jen Plíšková

1 0
možnosti

Někdo tu psal jak ma serena těžký los, .. ta Potapova si ani neškrtla,..Kreace Sereny a neuvěřitelnej baletní outfit nezklamal...jinak nevím , ale zase trochu narostly svaly

1 1
možnosti
Foto

To jsem psal já. Ale psal jsem nevyzpytatelný, ne těžký. Serena to zvládla dobře, ale do Curenko jsem se trefil, ta Barty dobře zatápí. Tam ses s lehkým losem zase netrefil ty.

1 0
možnosti

Kvitová dominuje taky v tom fingovat bydleni jinde a vyhybat se tak radnemu placeni dani, v tom je celkem podobna dalsimu hrdinovi, ktereho lid miluje- Andreji Babišovi.

2 43
možnosti

Zalez do své zemljanky Marvane

6 2
možnosti

Marie Bouzková začíná chytat smolné losy pro první kolo jeden turnaj za druhým, Minule Keysová, nyní Osaková. Snad bude mít na dalších turnajích více štěstí. Jinak ale platí, že se vždy poráží sama tím, že její úspěšnost prvního podání je hodně slabá a pak si prohrává svoje gamy a na takovéto soupeřky nestačí. To, jak podávala při odvracení breakbolů Naomi, to se odehrát nedalo.

12 1
možnosti