Doporučujeme

NOVÁ SÉRIE. V březnu v Praze začíná nová pokerová série Eureka Poker Tour.

NOVÁ SÉRIE. V březnu v Praze začíná nová pokerová série Eureka Poker Tour. | foto: PokerStars.com

V Praze odstartuje nová pokerová tour. Výherci si rozdělí pět milionů korun

  • 1
V Evropě startuje nová pokerová série Eureka Poker Tour. Pokud připustíme, že tradiční Evropská pokerová tour je jako fotbalová Liga mistrů, tak nový seriál se dá přirovnat k Evropské lize.

"Eureka Poker Tour je zaměřená hlavně na hráče ze střední a východní Evropy. Oproti European Poker Tour bude mít Eureka buy-iny maximálně do tisíce eur, takže bude mnohem dostupnější," uvedl Jan Hedbávný, tiskový mluvčí internetové herny PokerStars.com, která obě tour pořádá.

Celá série začne 17. března v Praze a do konce roku se zastaví ještě ve Slovinsku (květen), Bulharsku (červen), Chorvatsku (září) a Rumunsku (listopad).

"Mohu slíbit, že na turnaji v Praze bude hrát Martin Hrubý, který patří do našeho profesionálního týmu," potvrdil Hedbávný účast jednoho z nejlepších českých hráčů. "Podle dosavadního průběhu kvalifikací se do Prahy sjede určitě hodně zahraničních hráčů. Už teď víme, že přijede třeba Dag Palovič ze Slovenska nebo Marcin Horecki z Polska, který dřív patřil do polské reprezentace ve sjezdovém lyžování."

European Poker Tour

Připomeňte si turnaj European Poker Tour v Praze, který je největší, jaký se v Česku pořádá

O VELKÉ PENÍZE. V pražském hotelu Hilton se hrál poker o miliony korun.

Další česká hvězda Jan Škampa, který zastupuje Full Tilt, na turnaji startovat nebude: "Nemám to v plánu," řekl iDNES.cz.

European Poker Tour se v Praze hraje v Hiltonu, ale PokerStars.net Eureka Poker Tour rozbije stan v Card Casinu na Smíchově. Buy-in je stanoven na 800 eur a do turnaje se může přihlásit až 400 účastníků. Mezi hráče, kteří skončí na placených pozicích, se tak pravděpodobně rozdělí víc než pět milionů korun.

Mělo by ministerstvo financí povolit provozování pokerových heren na internetu?

celkem hlasů: 999

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 pátek 11. března 2011. Anketa je uzavřena.

Ano
Ano 675
Ne, a zároveň to zakázat i zahraničním firmám
Ne, a zároveň to zakázat i zahraničním firmám 218
Ne, a u zahraničních firem ponechat současný stav
Ne, a u zahraničních firem ponechat současný stav 106

  • Vybrali jsme pro Vás