Doporučujeme

KONEC PLÁČE. Nad bídnou formou Liverpoolu už Fernando Torres plakat nemusí, teď bude hájit barvy Chelsea.

KONEC PLÁČE. Nad bídnou formou Liverpoolu už Fernando Torres plakat nemusí, teď bude hájit barvy Chelsea. | foto: AP

Torres přestoupil, i tak může prožít nejhorší sezonu, tipují bookmakeři

  • 0
Pikantní zápas na úvod čeká po přestupu do Chelsea španělského útočníka Fernanda Torrese. Vytáhlý fotbalista se poprvé představí v modrém dresu proti Liverpoolu, odkud do hlavního města přišel. A bookmakeři už dumají, jak se mu debut vydaří.

Chelsea sice v úterý večer hraje v lize na hřišti Sunderlandu, ale Torres stihne až sobotní měření sil proti svému bývalému klubu.

"To, že začnu proti Liverpoolu, je zřejmě osud. Jestli opravdu nastoupím, tak ze sebe vydám všechno a třeba se mi i podaří dát nějaký gól," uvedl Torres na oficiálních internetových stránkách Chelsea.

Přestup Fernanda Torrese do Chelsea

Právě Torresova debutu si všímá sázková kancelář Sky Bet. Její bookmakeři vypsali kurz 2,38 na to, že šestadvacetiletý útočník vstřelí gól hned ve svém prvním zápase za Chelsea. Na to, že dá dva, se sází s kurzem 7,00. A hattrick je ohodnocen vysokým kurzem 34,00.

Fanoušci Chelsea od Torrese nečekají nic jiného než góly. A to i přesto, že úřadující mistr světa a Evropy neprožívá zrovna excelentní sezonu. Pokud nechce, aby pro něj byl aktuální ligový ročník statisticky nejhorším během celého působení v Anglii, musí ještě dost gólů přidat.

VYTOUŽENÝ DRES. Fernando Torres po přestupu do Chelsea září štěstím.

Nejhůř si vedl v roce 2009, kdy nastřílel čtrnáct gólů. K tomu, aby tuto hranici překonal a dostal se alespoň na patnáct branek, Torresovi v současné chvíli chybí šest gólů. Bookmakeři si nejsou jistí, že se mu to povede. Varianty "ano" i "ne" mají stejný kurz 1,83. Je tedy klidně možné, že Torres prožije nejhorší sezonu od přestupu z Atlétika Madrid v roce 2007.

Poměrně jasno ale bookmakeři mají v tom, kdo zakončí ročník s lepší gólovou bilancí - zda Torres, nebo Andrew Carroll, jenž španělského útočníka nahradil v Liverpoolu a v současné době má na kontě o dva góly víc. S kurzem 1,50 u sázkové kanceláře Paddy Power jasně vede nová posila Chelsea.


  • Vybrali jsme pro Vás