Doporučujeme

ZASE VYHRAJE. Manchester se podle Synka bude radovat i v sobotu v FA Cupu.

ZASE VYHRAJE. Manchester se podle Synka bude radovat i v sobotu v FA Cupu. | foto: Reuters

Sázet nesmí, ale sport sleduje. V Anglii vyhrají favorité, radí skifař Synek

  • 3
Běžně nesází, ale v srpnu chtěl udělat výjimku. Na vlastní olympijský triumf plánoval vsadit tisíc korun. "Jenomže pak jsem podepsal smlouvu s olympijským výborem, která mi veškeré sázení na veslování zakazovala," vzpomíná skifař Ondřej Synek. Nakonec může být rád, protože díky tomu neprodělal. V Pekingu totiž skončil druhý.

"Ano, ušetřil jsem, ale ta tisícovka by mě ani nemrzela. Pro mě by to před závodem byla taková malá motivace navíc," usmál se šestadvacetiletý Synek.

Kdo je Ondřej Synek

Narozen: 13. října 1982

Ondřej SynekČeský skifař, jehož největším úspěchem je druhé místo na olympijských hrách v roce 2008. Ve sbírce má také čtyři medaile ze světových šampionátů, z toho jednu z dvojskifu.

Měří téměř dva metry a váží zhruba sto kilo.

Mezi jeho největší záliby patří kino, auta a spánek.

Ani normálně olympijský medailista nesází.

"Sice mám založený internetový účet u jedné sázkové kanceláře, ale ještě jsem ho nevyužil. Jednak proto, že na veslování sázet nesmím, a také kvůli tomu, že veslování v nabídce moc často není," zdůvodňuje, proč netipuje. "A sázet na jiné sporty, to mě nikdy moc nelákalo."

Přestože o peníze nehraje, občas se přeci jen symbolicky vsadí. S kamarády. "Ale to je vždycky třeba o pivo, když tipujeme, kdo vyhraje závod," upřesnil Synek.

Synkovy rady na víkend: V Anglii vyhrajE Manchester a Liverpool

Manchester United - Tottenham
Anglický fotbalový FA Cup, sobota 18:15

Nebudu váhat, myslím, že vyhraje Manchester. V poslední době mu to celkem jde. Věřím, že formu potvrdí i tentokrát a vyhraje 3:1.
Synkův tip: vítězství Manchesteru

Liverpool - Everton
Anglický fotbalový FA Cup, neděle 17:00

Další zajímavý zápas, i když anglický fotbal moc nesleduju. Liverpool sice nedávno s Evertonem remizoval v lize, ale tentokrát snad vyhraje. Ale uznávám, že tentokrát volím spíš podle slavného jména.
Synkův tip: vítězství Liverpoolu

Litvínov - Mladá Boleslav
Hokejová extraliga, neděle 17:30

Hokej sleduju o moc víc než fotbal. Myslím, že vyhraje Litvínov. Hraje doma, navíc bojuje o co nejlepší postavení v tabulce před play-off. Nezviklá mě ani nedávné vítězství Mladé Boleslavi nad Slavií.
Synkův tip: vítězství Litvínova


  • Vybrali jsme pro Vás