Doporučujeme

KDO TAM BUDE DŘÍV? Francouzští hokejisté po závěrečném hvizdu utkání proti...

KDO TAM BUDE DŘÍV? Francouzští hokejisté po závěrečném hvizdu utkání proti Rusku zbourali branku a začali se radovat. | foto: Reuters

Za dvacku vyhrála tisíce. Sázkařce vyšel den senzací na hokejovém MS

  • 2
To byla sázkařská trefa, kterou možná na hokejovém mistrovství světa ve Švédsku a Finsku nikdo nepřekoná. Žena si u Fortuny vsadila na tři čtvrteční senzační výsledky dvacet korun a vyhrála 33 tisíc. Celkově však sázkaři boj s bookmakery během šampionátu prohrávají.

Při pohledu na ten tiket by si ještě ve čtvrtek krátce po obědě mnozí pomysleli, že jeho majitelka nemá šanci na výhru. Výhru Francie nad Ruskem, Lotyšska nad Slováky a remízu českého týmu s Dánskem netipoval skoro nikdo. "Jenže dvacka není moc, tak proč to nezkusit, že?" řekla si zřejmě sázkařka. Večer se mohla radovat z tisícové výhry.

Podívejte se na výherní tiket. Zobrazí se vám po kliknutí na náhled fotky.

U Tipsportu zase na pobočce v Boru přijali na Francii dvě solo sázky. Tiket za 18 korun v kurzu 30:1 na výhru Francouzů a na to, že dají Rusku minimálně dva góly si někdo vsadil 1 500 korun. Vyhrál tak pět tisíc. Celkem se výhra Francie objevila na 148 tiketech. Zajímavosti je, že z ruské porážky byli šokovaní i bookmakeři společnosti. Na neprohru Ruska ani nevypsali kurz.

Ani čtvrteční prohra však sázkaře neodradila a Rusku stále věří na celkový triumf. U Fortuny věří 85 procent sázkařů, že Rusové ostudu částečně odčiní ve večerním zápase proti Finsku. Stejnou důvěru mají přes nevýrazné výkony i čeští hokejisté. Na jejich výhru proti Slovinsku jeden ze sázkařů vsadil 90 tisíc v kurzu 1,13:1.

S tržbami jsou zatím všechny domácí sázkové kanceláře spokojeny, už teď Češi prosázeli čtvrt miliardy korun. U Fortuny zatím nejvyšší jednorázová výhra činí 556 tisíc.


  • Vybrali jsme pro Vás