Doporučujeme

Po semifinálové prohře byli smutní nejen hokejisté, ale i sázkař z Pardubic.

Po semifinálové prohře byli smutní nejen hokejisté, ale i sázkař z Pardubic. | foto: Michal Růžička, MAFRA

Před zápasem se Švédy vsadil na české hokejisty 160 tisíc. Prohrál

  • 4
Čeští hokejisté prohráli na nedávno skončeném mistrovství světa jediný zápas. Sázkař z Pardubic se ovšem trefil právě do utkání se Švédskem, před kterým na Jágra a spol. vsadil přes 160 tisíc korun. Po výsledku 2:5 o peníze přišel.

"Právě na semifinálový zápas se Švédskem jsme přijali nejvíc sázek za celé mistrovství," uvedla Markéta Světlíková ze sázkové kanceláře Chance. "Sázkař si v pardubické pobočce vsadil jen pár hodin před úvodním buly. Na vítězství českého týmu byl v tu chvíli kurz 1,48."

Odvážný tipující vsadil za 162 tisíc korun, i s manipulačním poplatkem tak přišel o 178 200 korun. Hrál přitom "jen" o 239 760.

V první polovině zápasu ale musel být sázkař spokojený. Češi šli v první minutě druhé třetiny po trefě Eliáše do vedení, ale Švédové utkání otočili a nakonec vyhráli 5:2.

Hokejové mistrovství bylo letošním sázkařským vrcholem. Na žádnou jinou krátkodobou akci Češi nebudou sázet víc. Čtyři největší české společnosti přijaly sázky za přibližně 550 milionů korun, z kterých se sázkařům na výhrách vrátilo přibližně 85 procent.

Podívejte se na tiket. Kliknutím otevřete sázenku celou.

Sázkař vsadil přes 160 tisíc korun na české hokejisty. Prohrál.

  • Vybrali jsme pro Vás