Doporučujeme

Vicemistři Evropy z roku 1996 Pavel Kuka (vpravo) a Petr Kouba (vedle něj) si s...

Vicemistři Evropy z roku 1996 Pavel Kuka (vpravo) a Petr Kouba (vedle něj) si s dívkami z Tipsport teamu vsadili, kdo vyhraje mistrovství světa 2010. | foto: Tipsport

Kuka a Kouba proti krásným slečnám. Tipovali, kdo vyhraje mistrovství světa

  • 3
Na jedné straně bývalí skvělí fotbalisté, proti nim krásné slečny. Obě skupiny proti sobě tipovaly, kdo se stane mistrem světa na právě probíhajícím fotbalovém šampionátu. Tým fotbalistů tvořili Pavel Kuka, Petr Kouba a nepřítomný Jan Suchopárek.

"Honza se omlouvá, ale má trenérské povinnosti. Takže na něj nemáme čekat, nepřijde," hlásil hned po příchodu Kuka.

Dívky z Tipsport Teamu se tak v jedné pražské pobočce sázkové kanceláře Tipsport dostaly do výhody. "To je pravda, tak to tedy ne. Já Honzovi zavolám a on mi řekne, koho za něj mám vsadit," vyřešil situaci bývalý útočník Slavie.

Bývalý brankář Petr Kouba si s dívkami z Tipsport teamu tipnul budoucího mistra světa 2010.Proti bývalým reprezentantům sázely slečny z Tipsport teamu.Bývalý brankář Petr Kouba si s dívkami z Tipsport teamu tipnul budoucího mistra světa 2010.

Sázková společnost dala všem zúčastněným k dispozici tisíc korun. Všichni pak vsadili, kdo se stane mistrem světa na právě probíhajícím šampionátu. "Zatím není jasné, jak by případná výhra byla využita. Dá se ale předpokládat, že by vítěz dal peníze na charitu," řekl Jiří Hadrava z Tipsportu.

Pokud případný vítěz dá opravdu peníze na charitativní účely, měla by si sázející šestice přát, aby vyšel Suchopárkův tip. Ten totiž Kukovi do telefonu zahlásil, ať vsadí na Kamerun. Kdyby africký tým skutečně vyhrál, sázková kancelář by vyplácela 200 tisíc korun.

Kuka vsadil na Německo, Kouba má na tiketu Anglii. Děvčata z Tipsport Teamu postupně nahlásila Brazílii, Španělsko a Argentinu.

Bývalý brankář Petr Kouba si tipnul budoucího mistra světa 2010.

  • Vybrali jsme pro Vás