Doporučujeme

NEJVĚTŠÍ FAVORITÉ. Barcelona (v modro-červeném) je spolu s Realem Madrid největším favoritem Ligy mistrů.

NEJVĚTŠÍ FAVORITÉ. Barcelona (v modro-červeném) je spolu s Realem Madrid největším favoritem Ligy mistrů. | foto: Profimedia.cz

Barcelona, Real, Chelsea a Manchester. Ostatní jsou v Lize mistrů bez šancí

  • 2
Ve fotbalové Lize mistrů bojuje o titul už jen šestnáct týmů, ale favorité zůstávají stejní jako v létě. Bookmakeři dávají největší šance Barceloně a Realu Madrid.

Když v létě sázkové kanceláře vypisovaly kurzy na vítěze Ligy mistrů, největší šance měly Barcelona, Real Madrid, Chelsea a Manchester United. Stejně jako nyní, kdy v soutěži po základních skupinách zůstalo jen šestnáct týmů.

Všechny čtyři týmy prošly do osmifinále s jednoznačnou převahou bez jakýchkoliv komplikací. Oba španělské týmy a Manchester dokonce ani jednou neprohrály. A tak není divu, že bookmakeři předsezonní prognózy moc nezměnily.

Na Barcelonu se stále sází s kurzy lehce nad 3,00 a na Real pod 5,00. Jen o něco vyšší kurzy sázkové kanceláře vypsaly na Chelsea a Manchester United. Za elitním kvartetem zůstává velká díra - vždyť na Bayern Mnichov se dá sázet i s kurzem 22,00.

S kurzy moc nezamíchal ani osmifinálový los, který proběhl minulý týden v Nyonu. Top soupeře totiž pořadatelé vytáhli jen Barceloně, která je ale i tak proti Arsenalu velkým favoritem. Real, Manchester i Chelsea dostaly soupeře, které by měly s přehledem porazit.

Jestli měli bookmakeři pravdu, se dozvíme na konci května, kdy se ve Wembley hraje finále.

Kdo vyhraje Ligu mistrů

Kurzy českých sázkových kanceláří

Barcelona: 3,30 - 3,20 - 3,25 - 3,00
Real Madrid: 5,00 - 4,50 - 4,40 - 4,00
Chelsea: 6,00 - 5,50 - 5,50 - 6,00
Manchester U.: 9,00
- 7,50 - 8,00 - 8,00
Bayern Mnichov: 22,00 - 18,00 - 16,00 - 15,00
Kurzy jsou v pořadí: Fortuna - Chance - Sazka - Tipsport.


  • Vybrali jsme pro Vás