Brandon Lowe z Tampa Bay Rays byl díky dvěma homerunům za hrdinu druhého zápasu...

Brandon Lowe z Tampa Bay Rays byl díky dvěma homerunům za hrdinu druhého zápasu Světové série. | foto: Kevin Jairaj-USA TODAY SportsReuters

Lowe odpálil dva homeruny a Tampa ve Světové sérii srovnala

  • 0
Brandon Lowe pomohl Tampa Bay Rays dvěma homeruny k vyrovnání stavu Světové série, finále MLB. Rays porazili ve druhém utkání v texaském Arlingtonu baseballisty Los Angeles Dodgers 6:4.

Druhý metař Lowe otevřel skóre jednobodovým odpalem za bariéru v první směně a dvoubodovým zvyšoval na 5:0 na začátku páté směny. 

Přímý přenos

Zápasy Světové série nabízí živě stanice O2 TV Sport.

„To zahřeje na duši, že jsem zase konečně pomohl týmu,“ radoval se Lowe, který měl v základní části ligy z mužstva Rays nejvíce homerunů (14), ale v play off se mu dosud nedařilo.

Tři body stáhl svými odpaly stejně jako Lowe také Joey Wendle a zápas dobře začal na nadhozu Blake Snell, který udělal za necelých pět směn devět strikeautů. „Dařilo se mi nadhozy dobře mixovat a držet je zkrátka,“ pochvaloval si Snell.

Los Angeles mělo v utkání pouze pět odpalů a rovněž bodovalo po homerunech. Dvoubodový odpálil Chris Taylor a jednobodové Will Smith a Corey Seager. 

„Brzo vedli a už jsme to nestáhli. Neodvedli jsme špatnou práci, ale nevytáhli jsme odpaly v důležitých momentech, což nás stálo zápas,“ konstatoval Taylor.

Po dni volna bude série hraná kvůli koronaviru na neutrální půdě v Arlingtonu a před omezeným počtem diváků pokračovat třemi zápasy v řadě.

Světová série

Finále baseballové MLB v Arlingtonu - 2. zápas

Los Angeles Dodgers - Tampa Bay Rays 4:6
Stav série: 1:1.

,

Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž