Diskuze

Když sportovci tančí... Samkovou láká StarDance. Synek: Eva je profík

„Dámy a pánové, jive zatančí Eva Samková a Jan Onder. Prosím, pojďte na taneční parket!“ Jako by se při slavnostním vyhlášení ankety Sportovec roku 2014 vysílal spíš pořad StarDance. Zněla známá melodie, celý večer v pražském hotelu Hilton se totiž inspiroval populární taneční soutěží.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sportovec roku - akce, která sice nemá velký význam, neboť těžko srovnávat různá odvětví, přesto si jedno srovnání dovolím. Za téměř jisté se počítá, že zvítězí... některá z našich úspěšných sportovkyň, jak se taky stalo. Jsou skvělé, bezpochyby! Mezi oceněnými sportovními výkony, je však jeden, který vysoce přesahuje své kolegy sportovce. Je to titul Mistra světa judisty Lukáše Krpálka. Výkon tak fantasciký a ojedinělý (i když Krpálek má na to jej zopakovat a zopakuje jej!), že nemá leta v českém sportu obdoby. Výkon ve sportu, který je velmi vzdálený české mentalitě, sportu, ve kterém musíš své soupeře - skvělé Japonce, Rusy, Francouze, Brazilce, Korejce, Němce atd porazit, porazit v mužném boji, tváří v tvář!

Krpálkův titul Mistra světa lze v historii českého sportu přirovnat jen ke výkonům Vítěslava Máchy na OH a Bohumila Němečka - také vítěz OH.

Proto je pro mne volba Sportovce roku 2014 jednoznačná - judista Lukáš Krpálek je zcela jednoznačně Sportovec roku 2014 č.1 a nikdo jiný ! [>-] R^

0 0
možnosti

Na to, aby to pořádali v Hiltonu peníze měli, ale aby pořídili kytici pro každou ženu na to už jim asi peníze nezbyly. Ostuda jak Brno páni pořadatelé;-D

3 0
možnosti

Twl ta Samková, dobrá samyce;-D

1 0
možnosti

5 samýýýc :D :D

0 0
možnosti

Pokorn byl naprosto strašný. :-/Rv

1 0
možnosti

Na něj sem neměl chuť já si dal kešu ;-).

4 0
možnosti