Diskuze

POHLED: Méně je někdy více. Teď to pocítil i Vémola

Hodiny už se blížily k půlnoci, v místnosti pro novináře v útrobách O2 areny si vyměňovali mikrofony čtyři vítězové patnáctého pokračování Oktagonu a dva spokojení promotéři, kteří naplnili halu dvaceti tisíci diváky dlouho dopředu. Ale hlavní postava českého MMA chyběla.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

T21o86m35a26s 45H58u41j41o

12. 11. 2019 12:28

ano Vegh sice vystupuje ako sympatak ale trenera mal Bodora co je kamarat (kocnera obzalovaneho s objednavky vrazdy) mal s nim velmi intenzivnu konverazaciu pravdepodobne sa podielal na financovani sledovania novinarov. Dalej vplyv na policiu a site vyberove konania statnych zakazok pre firmu Bonul. A sparingpartner Mecar ktory zrazil zenu na prechode v obrovskej rychlosti a pokial viem aj potom vystupoval arogantne v minulosti mal nieco s vydieranim a tak. Ked som to videl tych dvoch tam viem ze takemu cloveku nemozem fandit

3 4
možnosti
JZ

Zápasník má riešiť svojho sponzora? Okrem Bratislavy tých podvodníkov, zločincov a mafiánov(Fico-Bodor-Kaliňák-Glváč-Jankovská..) všade milujú a všade suverénne vyhrávajú voľby. Ľudia teraz na vlastné oči a uši videli neuveriteľné podvody pod taktovkou tejto strany, pre hlúpejších a menej chápavých bol natočený aj seriál o týchto zločinoch a volia ich ďalej....a vyčítate Véghovi jeho sponzora???? To akože keby ho odmietol, tak sa stratí. Stačí ich nevoliť!!

0 0
možnosti
MP

Myslím, že nejde pořád vyhrávat. Jednou ta prohra prostě přijít musela a bohužel pro Karlose, přišla v nesprávnou chvíli. Ale třeba mu to bude ku prospěchu do budoucích zápasů.

3 0
možnosti
PN

P74e13t51r 30N25o77v73á67k

12. 11. 2019 10:58

Karlos je spíš 84 kg a Vegh je čistá 93 a v zápase to bylo vidět. Ale Karlos to chtěl. Každopádně si myslím, že to není pro něj tragedie a až se vyléčí bude se víc soustředit na svoje. Jinak bylo by dobré vyzdvihnout Karlosovo chování po zápase, spouta sportovců by se mohlo učit, jak se ctí prohrát.

5 0
možnosti

Když jsou v ringu dva, jeden obvykle prohraje. Porážka je mediálně zajímavá, pro ledaskoho zábavná, ale je to prostě jedna porážka. Pokud pojede dál, ještě jich pár zažije. Ostatně, existuje nějaký významný boxer či zápasník MMA, který měl minimálně desetiletou kariéru a nikdy neprohrál? Pokud ano, bude to zářná vyjímka.

2 0
možnosti
JN

J85i80ř60í 49N81o50v80á81k

13. 11. 2019 11:44

Floyd Maywether

Jon Jones

0 0
možnosti
OP

Vémola čtyři roky/11 zápasů neprohrál, takže si mohl nějaký ty macherský řeči dovolit. Samozřejmě tomu taky chtěl udělat promo, což ocenil i Végh. Vyprodal večer, kde dostali příležitost i jiní. Že se blbě připravil na dlouhorukýho Attilu nebo že neměl svůj den, to tak prostě je, ten večer bylo samý brzký ukončení..

3 2
možnosti
PT

Vémola neprohrával proto, že měl soupeře vždy o úroveň níže. Je to dobrý bijec, umí kouzla s váhou, ale přesto si jako cca 50. vybíral soupeře o cca 100 a více míst pod ním. Coby selfpromo ideál, ale jako srovnání se špičkou nic moc.

5 0
možnosti
MZ

A už si změnil přezdívku?

0 1
možnosti
PV

Námět na knihu :,, Jak mi jedna ťafka změnila život''

Pán zklamal tím, že se pohybuje jak pomalý hodně předvídatelný dřevák.

A vytočil nepokorou spoustu lidí, kteří mu nepřáli což také sehrálo svou roli.

5 1
možnosti
Foto

P69a53v42o80l 61M56a26l82ý

12. 11. 2019 6:36

Nechcel som sa zúčastniť nejakých príspevkov k tejto akcii, ale predsa. Nie som až taký fanúšik MMA. Všetci píšu ako Vémola propaguje tento šport a ako dokáže pritiahnuť ľudí. A práve o tomto je tento moderný svet technológií. Obdivované sú umelé osobnosti, ktoré vedia zaujať veľkými gestami, krikom, predvádzaním sa. Krásu prináša adobe photoshop. Ozajstná kvalita je v úzadí a nemá až takú šancu sa presadiť, tak ako tieto umelé nafúknuté mohutnou silou kriku obdivované hračky. Samozrejme že umelý mediálny tlak plný vaty a nafúknutej reality ovládne beztvarú spracovanú masu, ktorá sa už dokáže nadšene manipulovať. Nakoniec je realita niekde inde, ale masa sa už valí. Takáto masa vypredá O2 arénu a nakoniec je tam Lev čo po dvoch minútach si nepamätá čo sa vlastne stalo, ksicht má ako keby sa zrazil s vlakom. Týmto nechcem nikoho znevažovať ale svet už stráca cit.

11 2
možnosti

Ale houby. Marketing a selfpromo hýbaly světem už za lovců mamutů. Když si přečtete příběhy ze starého Říma, byly plné slavných tlučhubů.

3 1
možnosti
MR

Tak to je teda opravdu hluboký pohled...

6 0
možnosti
MJ

rusteD

12. 11. 2019 0:32

Tenhle clanek si zaslouzi premium)))

Jinak, vemolu muzeme mit radi, ci neradi. Nicmene nimdo mu nemuze uprot fakt, ze je jednim z tahounu soucasne popularity mma v cesku.

Jeho neustale opakovani "jsme nejvetsi hbezda, umero uno, bla bla bla" mi taky nejsou po chuti, ale je to soucasti marketingu a jeho znacky.

Asi momentalne nejlepsim ceskym fighterem je jirka prochazka, ale o nem skoro nikdo nevi, protoze si boucha v tichosti na "druhe strane zemekoule" (japonsku).

6 0
možnosti
TJ

Kdo se o tenhle sport zajímá, tak o Jirkovi moc dobře ví a sleduje jeho úspěchy. Rozhodně je to náš nejlepší fighter. Ale taky k tomu musel dojít v hlavě - seřadit si priority a uklidnit se. Do téhle fáze Vémola nikdy nedošel a nedojde.

2 0
možnosti