ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Nová organizace bojových sportů. Kníže stojí proti přemožiteli Végha

  • 0
Ve čtvrtek se v Česku představí nová organizace bojových sportů. I Am Fighter nabídne v pražské hale O2 universum v hlavním MMA zápase Petra Knížete a Simona Carlsena. Ten před devíti lety porazil Attilu Végha.

Bývalý boxer Ondřej Pála a stále aktivní zápasník Petr Ondruš plánují v rolích promotérů konat galavečery v MMA i podle pravidel K1. Pro první turnaj vybrali do hlavního duelu MMA bijce Petra Knížete a Simona Carlsena.

Kníže: Od začátku jsem v Machovi viděl potenciál

Rozhovor o trénování Muradova

Dánský soupeř přijede jako dávný přemožitel Attily Végha, jehož v roce 2010 porazil na technické KO ve druhém kole. „Tehdy jsem dopadl zle, zmlátil mě jako psa, tak mě pomsti,“ vzkazuje Végh.

„Bude to dobrá štípaná. Oba zápasí oldschool stylem, přinese to násilí,“ předpokládá úspěšný zápasník Viktor Pešta.

Kníže ve své kariéře prohrál z jedenácti zápasů jen jeden - v roce 2013 s Karlosem Vémolou. Letos dosáhl velkého úspěchu v roli trenéra, když jeho svěřenec Machmud Muradov uspěl při premiéře v UFC.

Kromě nich se ve čtvrtek od 17:30 představí Češi Tomáš Fiala, Daniel Brunclík nebo Vasil Ducár. Průběh zpestří exhibiční střetnutí mezi jedinou českou zástupkyní v UFC Lucií Pudilovou a olympioničkou Adélou Hanzlíčkovou. Přímý přenos z celého večera vysílá televize O2TV Sport.

Celá karta turnaje: