Petr Korbel

Petr Korbel | foto: František Zálewský

Ostravští stolní tenisté narazí v Lize mistrů na obhájce z Düsseldorfu

  • 0
Stolní tenisté TTC Ostrava narazí ve skupině A Ligy mistrů na německé obhájce titulu. Vedle Borussie Düsseldorf s Timem Bollem budou svěřenci manažera, hráče i kouče Petra Korbela hrát s francouzským Pontoise Cergy a Sportingem Lisabon.

„Super los. Přijede nejlepší a nejslavnější evropský klub Borussia Düsseldorf a s ním Timo Boll. Přesně podle našeho přání,“ uvedl klub na sociálních sítích.

V sestavě francouzského celku je například osmnáctý hráč světa Švéd Mattias Karlsson. Portugalci spoléhají na domácí dvojici Joao Monteiro a Diogo Carvalho, které doplňuje dvacátý hráč žebříčku ITTF Nigerijec Quadri Aruna.

Ligu mistrů budou hrát i čeští hráči působící v zahraničí. Tomáš Polanský si v dresu Saarbrückenu může ve skupině C zahrát proti Pavlu Širučkovi (Grodzisk). Lubomír Jančařík je s Mühlhausenem ve skupině D, v „béčku“ bude hrát polské Dziadowo v sestavě s Jiřím Vráblíkem.

První dva celky ze skupin Ligy mistrů postoupí do čtvrtfinále. Třetí si zahrají jarní část Poháru ETTU, tak jako v minulé sezoně ostravský tým.

,

Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž