O titul Miss aerobik letos už podvanácté

Praha - Sportující dívky a ženy, zbystřete pozornost! Agentura CARE ALFA právě vyhlásila už 12. ročník soutěže Miss aerobik. Začíná tradičním turné po dvanácti českých městech, přičemž účast na některém z tuctu závodů je zároveň přihláškou do soutěže. Postup do semifinále Miss aerobik si zajistí vždy pět nejlepších.

Do soutěže, která má podtitul "hledáme nejpůvabnější sportující dívku či ženu", se mohou přihlásit ty, které se narodily v období 1. ledna 1972 až 31. července 1989.

Prestižní a ostře sledovaná soutěž začne už příští sobotu 3. března v Šumperku, o den později pokračuje závodem v Brně.

Další závody Tour Miss aerobik: 10. března Plzeň, 24. března Opava, 25. března Jihlava, 31. března Karlovy Vary, 1. dubna Liberec, 14. dubna Kopřivnice, 15. dubna Kladno, 22. dubna České Budějovice, 28. dubna Pardubice, 29. dubna Teplice.

Těchto dvanáct základních postupových kol je tradičně vypsáno i pro vedlejší kategorie, kromě Miss aerobik se bude soutěžit v kategoriích minimiss, kadet, junior a missis.

Soutěžící v Miss aerobik se v každém z dvanácti kol představí při ukázce cvičební hodiny aerobiku podle lektorů, předcvičovat bude mimo jiné i loňská vítězka této soutěže Kateřina Wiesnerová.

Deset nejlepších podle verdiktu poroty postoupí do konverzace s moderátorem a poté se pět prvních bude moci těšit na pražské semifinále, které je naplánováno na sobotu 2. června do haly na Lužinách.

O den později je na stejném místě na programu celostátní finále v doprovodných kategoriích, tedy minimiss, kadet, junior a missis. 

Ředitel pořádající agentury Jiří Malý na středeční tiskové konferenci představil pět hlavních sponzorů, jimiž jsou společnost Machala, cestovní kancelář Blue Style, reklamní společnost OMD, společnost Multiprojekt Group a Interport Drapa.

"Bez zdatných partnerů se dnes už téměř žádná akce neobejde, nejen sportovní," ocenil Malý hlavní i další sponzory, kteří své jméno spojují se soutěží Miss aerobik.

podrobné informace o přihláškách email: info@missaerobik.cz


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž