PORADA. Futsalisté Chrudimi probírají taktiku. Slovo má kouč Felipe Conde.

PORADA. Futsalisté Chrudimi probírají taktiku. Slovo má kouč Felipe Conde. | foto: Radek Kalhous, MAFRA

Chrudimští futsalisté deklasovali Ostravu, teď je prověří Litoměřice

  • 3
Po dvou utkáních jsou zatím první s plným počtem bodů a se skóre 19:6. Očekává se, že si výhru připíšou i do třetice, ale mají před sebou opět těžkého soupeře. V úterý od 18.10 se futsalisté chrudimského Era-Packu střetnou s Litoměřicemi.

„Bude to pro nás skvělá příležitost vyzkoušet si natrénované věci v ostrém zápase proti kvalitnímu soupeři,“ vyhlíží duel chrudimský kouč Felipe Conde na webu ligy.

Litoměřice letos neprožívají ideální start do sezony. V tabulce jsou na osmém místě s jedním bodem, když ze dvou případů jednou remizovali (s Českou Lípou 2:2) a jednou prohráli (s Uherským Hradištěm 2:4).

„To pro nás vůbec nic neznamená. V týmu mají řadu kvalitních hráčů a budou chtít předvést to nejlepší,“ soudí Conde a dodává: „My ovšem taky. Musíme být soustředění a podat stoprocentní výkon.“

Podobně, jako tomu bylo v posledním kole, kdy Chrudim smetla nováčka z Ostravy v poměru 11:2. V poločase pak Východočeši vedli už 8:1. „Hráli jsme opravdu dobře, ale s ohledem na výsledek první části hry přišla po pauze trochu ztráta koncentrace,“ hodnotil Conde druhé vystoupení svého týmu v sezoně.

„Není to hezký výsledek, Chrudim je ovšem nejlepším týmem soutěže a vyhrávat se do ní nejezdí. Já si zápas užil,“ řekl dvougólový Chromečka z Ostravy.

,

Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž