Interviú Madrid -  Era-Pack Chrudim, Zleva Marek Kopecký z Chrudimi a Ramon Juan Calvo Rodriguez z Madridu

Interviú Madrid - Era-Pack Chrudim, Zleva Marek Kopecký z Chrudimi a Ramon Juan Calvo Rodriguez z Madridu | foto: Macháček Jakub, ČTK

Chrudim na úvod Elitní fáze Futsal Cupu podlehla španělskému Interu

  • 0
Chrudimským futsalistům nevyšel vstup do elitní fáze Futsal Cupu. Český mistr ve Slovinsku prohrál s favorizovaným španělským Interem Movistar 0:2. Druhý zápas ve skupině odehraje ve čtvrtek proti domácímu Mariboru.

Trojnásobného vítěze Futsal Cupu poslal do vedení v desáté minutě hvězdný Portugalec Ricardinho. Jeho spoluhráč Mario Rivillos pak v krátkém sledu dvakrát trefil brankovou konstrukci.

Čtyři minuty po pauze už vedl Inter 2:0. Daniel Shiraishi sice z penalty trefil brankáře Carlose, ale z dorážky zaváhání napravil. Chrudim ještě mohla utkání zdramatizovat, kapitána Rešetára však několikrát vychytal gólman Herrero.

Do Final Four postoupí pouze vítěz skupiny, Východočeši se ještě nikdy v historii mezi nejlepší čtyřku soutěže neprobojovali.

Elitní fáze UEFA Futsal Cupu

skupina C ve Slovinsku

Inter Movistar (Šp.) - Chrudim 2:0 (1:0)
Branky:
10. Ricardinho, 24. Daniel Shiraishi.

Sestava Chrudimi: Carlos (Žďánský) - R. Mareš, Max, Rešetár, Felipe - Záruba, M. Mareš, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Lukas, Ricardinho, Slováček. Trenér: Conde.

Maribor - Kragujevac (Srb.) 6:2 (1:1)

,

Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž