Diskuze

Dvořák: Co jezdíme lepší výsledky, nechtějí nás Němci pouštět na dráhu

Z repráků duní staré diskotékové hity v němčině, až to chvílemi připomíná jedno velké zimní Ein Kessel Buntes. I jazykově nepříliš nadaný člověk snadno pochopí, co že nabízejí stánky prodávající bratwurst a glühwein. Průvodní slovo k šampionátu napsala sama kancléřka Angela Merkelová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J61a22n 15S11v68o71b95o36d25a

29. 2. 2020 10:14

Holt je to sport, který je z 95 % jen o kvalitě bobu a teprve ten zbytek je o posádce, kdy jde znalost dráhy ruku v ruce s natrénovaností. Postavme si vlastní dráhu, a pak si nebudeme muset stěžovat, že nás soused nepustí na vlastní plácek, a naopak mu budeme moci vrátit všechny ty roky laskavostí.

5 0
možnosti
JH

J37a62n 46H72r37u83b43e14š

29. 2. 2020 9:20

Není nad čím se rozhořčovat. Když byli naši bobisté kokosy, projevili Němci velkorysost, poskytli jim nadstandardní podmínky a umožnili jim, aby se vypracovali na úroveň špičky. Teď už naši v té špičce jsou a mají podmínky stejné jako všichni ostatní cizinci, kteří tam chtějí trénovat. Nejsou nijak diskriminovaní, jen jim skončila "pozitivní diskriminace". Přál bych jim, aby měli podmínky co nejlepší, ale pokud je nemají, tak němečtí organizátoři a správci dráhy za to opravdu nenesou žádnou zodpovědnost.

10 0
možnosti
PP

P95a35v78e91l 52P16e85t93r

29. 2. 2020 8:53

njn řekněte si Burešovi, ať vám postaví novou v Čechách, on vám ji určitě slíbí, třeba taková Sáblíková už se určitě prohání po novém stadionu.

17 3
možnosti
PT

Tady jde o to, že je to mistrovská dráha. To samé se dělo před olympiádou v Soči, kde Rusové ji trénovali po celou dobu. Ostatní opravdu jen v rámci tréninku. Je to smutné, ale děje se to. Bohužel. Znalost dráhy je klíčová. A to přesto, že naši nejsou při Němce přímým ohrožením... Někdo se na to může zeptat kancléřky, pořád má ještě pro nás slabost.

1 0
možnosti
RP

Vítejte v EU...Východ musí na vlastním území umožnit profitovat Západu, ale nedej bože kdyby to samé chtěl Východ na Západě... Tyhle především mentální bariéry a hrátky na vlastním písečku budou trvat ještě desítky ne-li sto a více let...

2 24
možnosti
PT

Můžete si na západě postavit či koupit továrnu nebo hotel a profitovat dle libosti. To že po revoluci si tady mohl koupit západ za auto činžák, byla chyba nevýkonnosti socialismu. Kdyby tu byl ten socialisticky ráj, bylo by to naopak...

27 1
možnosti