Diskuze

S koncem ještě počkej, další šance přijde, slýchá znechucený Abraham

Jakmile Karel Abraham v sobotu na besedě s fanoušky oznámil, že motocyklovým závodníkem být přestává, se k němu do fronty postavilo dost těch, kteří ho od jeho rozhodnutí chtěli odradit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Sleduji motoGP dlouhodobě a kdo si myslí,že Karel tam nepatří se plete.Lorenzo je několikanásobný mistr světa a jezdil na konci jako Karel.Kromě Markeze je tam minimálně patnáct jezdců co mohou jet o podiové umístění,Markéz je vyjímečný jezdec.Je pravda,že peníze jsou až na prvním místě ale bez vyjímečné motorky se zázraky dělat nedají.Doufám,že oponovat mě budou jen lidé co motorky zajímají a ne češtináři.

1 0
možnosti
VM

Vím jak asi je.Před 4 lety jsem v důsledku nemoci skončil s rekreačním jezděním. Proto mám obavu kdo musí riskovat. Možnu že je to osud, kterým byl sice drsný ,ale na druhý straně jste zdraVÝ .V každým případě Vám přeji hlavně zdravý a úspěchy až budete dělat cokoliv.V

0 0
možnosti
LS

Zdravím všechny diskutující ! Mám dojem, že článek popisuje situaci korektně - prostě na tento sport je třeba hodně peněz a náš "trh" tento potenciál nemá. Ať si každý za své peníze provozuje jakoukoliv zábavu - má na to právo. Já MS motorek sleduji, ale vlastně jen kategorie, kde máme české zástupce a ideálně pokud tito můžou zasáhnout do bojů o "bednu". Tuhle zábavu tak vlastně poskytuje jen Moto3. Mrzí mně, že Karel šel z Moto2 do nejvyšší kategorie, protože tam nám boje o bednu mohl dopřávat celou dobu až do dneška. Ve stejném roce, kdy jednu velkou cenu vyhrál, tak v jiné byl ještě třetí. Na dobrý "materiál" by mu v Moto2 omezené sponzorské peníze stačily a nemuselo se to dostat do situace, kdy ho někteří odborníci - diskutéři zbytečně zesměšňují...:-(.

1 0
možnosti
JK

J50a43n 26K70o88t59y40z62a

27. 11. 2019 13:15

„Na to je potřeba velmi mnoho peněz. Bez nich vám ani talent nepomůže,“ kaboní se. Taky Ježek se obává znatelné díry po Abrahamovi. „Přestože máme v Moto3 obrovský talent Filipa Salače, který doufám udělá pořádnou díru do světa, tak angažmá ve třídě MotoGP bohužel není pouze o talentu a výkonnosti. Rád bych, aby se tam Filip nebo někdo další co nejdříve objevil, ale bude to velmi těžké,“ odhaduje Ježek.

Takže tím vlastně potvrzuje, že by si v MotoGP Kája bez tatovych peněz ani neskrtnul.

1 0
možnosti
DL

Bez velkých peněz se tam nesveze půlka jezdců co tam je

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 4
možnosti
RH

R40a25d73e56k 19H40r11o20u64z

26. 11. 2019 19:47

Prosím pěkně, ať už žádná šance nepřijde, za tu dobo co jezdí MotoGP mne tento synek nepřesvědčil o talentu .

3 4
možnosti
DN

A to mě ano. Jak v Moto2 tak hned v jeho první sezóně v MotoGP. Což byla zároveň taky poslední sezóna v MotoGP kdy měl možnost si sáhnout na poměrně kvalitní materiál.

3 0
možnosti
PE

P13e57t36r 59E37l66i41á51š

26. 11. 2019 18:23

U nás v pneumatikárně pořád berou lidi a nebyl by ani tak daleko od motorizmu.....;-)

1 0
možnosti
KR

Tak tam makejte a nestarejte se hloupě o jiné.

3 2
možnosti
JK

To se s KA sešli ti co tomuto sportu vůbec neholdují a nerozumí.Kájo,čekej a jak praví české pořekadlo"kdo si počká ten se dočká" a do důchodu je strašné daleko.

3 3
možnosti
RS

Šance by mohla přijít jedině v případě, že by tatínek pustil pořádný chlup.

3 5
možnosti
JZ

Nedokážu jezdit na motorce lépe než KA, ale chápu, že pokud v kterémkoliv zaměstnání zaostávám za očekáváním vedení firmy/stáje, musím počítat s nečekanou výpovědí...prostě tržní ekonomika

6 6
možnosti
MN

M21a69r83t91i57n 26N21e97p20l

26. 11. 2019 17:13

Tak přesně takhle MotoGP nefunguje. KA neskončil kvůli špatným výsledkům, ale kvůli tomu, že jiný jezdec přinesl více peněz.....stejně jako KA ve své kariéře několikrát vytlačil jiného jezdce ze stáje tím, že ho jeho otec přeplatil.

6 0
možnosti