Diskuze

Vedení F1 chce od roku 2021 více závodů a nižší náklady

Závody formule 1 čekají od roku 2021 velké změny technických a finančních pravidel, od kterých si Mezinárodní automobilová federace (FIA) a vedení F1 slibují zvýšení atraktivity seriálu mistrovství světa. Funkcionáři chystanou reformu, která by měla přinést napínavější souboje na okruzích, představili před nadcházející Grand Prix v Austinu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Hmmm...více závodů, to teda bude něco. Když si vezmu, že letos sezóna začala v půlce března a končí 1.prosince, tak to bude pro týmy od roku 2021 menší problém a nebudou mít čas na testování...

Bude zajímavé, které GP FIA přidají do šampionátu, vrátit by mohli třeba Imolu a Magny-Cours...

0 0
možnosti
PS

Zrušte tak stupidní halo, kdo se má na to dívat. Zlaté Indy Series.

0 9
možnosti
TS

To vaše "zlaté" Indy od příští sezóny zavádí čelní sklo.

1 1
možnosti
LN

Více závodů? To snad ne...

Aspoň vraťte Imolu do kalendáře F1.

2 0
možnosti
RO

R83o73m23a73n 63O48l26á67c10h

31. 10. 2019 19:15

Hlavní zabiják každého sportu a ostatně i rozvoje čehokoli jsou pravidla. Ta by měla ošetřovat jen základní fair-play a bezpečnost (ne šlehajícím tryskovým motorům) a velmi rámcové parametry (např. rozměry auta), ale jestli někdo chce dát na auťák šest kol, koho tím ohrožuje? Nejzábavnější je právě nepředvídatelná lidská vynalézavost - ta činí svět pestrým.

9 1
možnosti
TS

Právě ta "nepředvídatelná lidská vynalézavost" může způsobit víc škody než užitku. Třeba když bezpečnostní prvky počítají s nějakým tvarem a váhou auta a najednou tam přijede o půlku těžší šestikolová formule. To pak taky může někoho stát život.

2 2
možnosti
Foto

Mohli by vratit KERS.

0 0
možnosti
PP