Lucie Pudilová po zápase s Liz Carmoucheovou

Lucie Pudilová po zápase s Liz Carmoucheovou | foto: Michal Růžička, MAFRA

Pudilová v dalším zápase UFC vyzve sestru šampionky z Kyrgyzstánu

  • 0
Lucie Pudilová zná svou další soupeřku v UFC. Je jí Antonina Ševčenková, sestra současné šampionky muší váhy Valentiny Ševčenkové z Kyrgyzstánu. V kategorii do 56,7 kilogramů zápasí právě i česká zápasnice MMA.

Pudilová se střetne s 34letou Ševčenkovou 3. srpna v americkém Newarku v rámci UFC Fight Night, s informací přišel v Česku jako první web MMA Shorties a potvrdil zákulisní spekulace.

Ševčenková dosud zápasila v rámci MMA osmkrát, z toho v UFC nastoupila dvakrát s bilancí jedné výhry a jedné porážky. Dubnová prohra s Roxanne Modafferiovou pro ni v kariéře byla vůbec první.

Pikantní navíc je, že Antonina je sestra současné šampionky Valentiny, která bude v srpnu obhajovat titul proti Liz Carmoucheové, poslední pokořitelce Pudilové z turnaje v Praze.

Carmoucheová porazila Pudilovou v únoru na historicky prvním večeru UFC v Česku. „Cítila jsem, že jsem prostě lepší,“ tvrdila přesto Pudilová. I Američanka tehdy potvrdila, že tak silnou soupeřku nečekala: „Než rozhodčí ohlásili výsledek, byla jsem fakt nervózní.“

Carmoucheovou výhra posunula k titulovému zápasu s Valentinou Ševčenkovou, Pudilová vyzve její sestru Antoninu.