Tiger Woods přichází kvůli aféře postupně o sponzory

Tiger Woods přichází kvůli aféře postupně o sponzory | foto: AP

Woodse opustil další sponzor, telekomunikační společnost AT&T

  • 5
Tigera Woodse kromě AT&T opustily firmy Accenture, Gillette a Gatorade, jeho účinkování v reklamě omezil i švýcarský výrobce hodinek Tag Heuer.

Americký telekomunikační koncern AT&T je další společností, která oznámila, že už nebude sponzorovat golfistu Tigera Woodse. Nejlepšího hráče světa už po jeho sexuálním skandálu opustily firmy Accenture, Gillette a Gatorade, jeho účinkování v reklamě omezil i švýcarský výrobce hodinek Tag Heuer.

ČTĚTE TAKÉ

Vedení telekomunikační společnosti neuvedlo důvody, proč se s Woodsem rozchází, ani částku, o kterou golfista po skončení spolupráce přijde.

Firma však zároveň oznámila, že bude pokračovat v podpoře červencového turnaje AT&T National, který je součástí PGA Tour a Woods byl jeho hostitelem.

ČTĚTE TAKÉ

Pověst čtyřiatřicetiletého Woodse od konce listopadu značně utrpěla provalením jeho mimomanželských vztahů. K milostným pletkám se slavným americkým golfistou se v uplynulých týdnech přihlásilo 15 žen. Ve snaze zachránit své manželství Woods oznámil, že na čas přerušuje kariéru.