Radost hráčů Tatranu Střešovice po vstřeleném gólu.. | foto: Ondřej Deml

Střešovice porazily Mladou Boleslav a v sérii srovnaly na 2:2

  • 1
Florbalisté Tatranu Střešovice zdolaly ve čtvrtém semifinále superligy vítěze základní části Mladou Boleslav 9:4, uspěli i ve druhém domácím duelu a vyrovnali stav sérii hrané na čtyři vítězné zápasy na 2:2.

Čtyřmi body za hattrick a asistenci k tomu přispěl Mikuláš Komárek. Pátý duel se hraje v pátek v Mladé Boleslavi.

Mladá Boleslav sice vedla před 805 diváky v Aréně Sparta na Podvinném mlýně v první třetině 2:0 a 4:2, ale v druhém dějství Tatran výsledek otočil na 5:4 a pak výhru ještě zvýraznil. „Můj dům, můj hrad. V pátek to jedeme změnit. Děkuji divákům za skvělou atmosféru,“ řekl trenér Střešovic Luděk Beneš webu Českého florbalu.

Zákrok střešovického brankáře Michala Rebra při trestném střílení.

Dnes bohužel musím uznat, že to byla naprosto zasloužená porážka. I přesto, že jsme do zápasu vstoupili dobře, tak nás Tatran přehrával v osobních soubojích. Nedokázali jsme udržet koncentraci v obraně a zápas jsme dnes soupeři hodně usnadnili. Na pátek se připravíme mnohem lépe a věřím, že před domácí vyprodanou halou půjdeme zpátky do vedení,“ uvedl kouč Mladé Boleslavi Jan Pazdera.

Tipsport superligy florbalistů - semifinále play-off

4. zápas

Tatran Střešovice - Mladá Boleslav 9:4 (2:4, 3:0, 4:0)
Branky:
30., 32. a 60. Komárek, 26. a 48. J. Svoboda, 4. M. Beneš, 7. Tlapák, 49. Meliš, 57. Němeček - 1. Kološ, 2. Novotný, 14. Tadeáš Chroust, 19. Jelínek. Stav série: 2:2.

,