Diskuze

KOMENTÁŘ: Nezapomínejme na vše, co Kreuziger v kariéře dokázal

Roman Kreuziger je šestnáctým mužem Tour, těsně za cílem, který si vytyčil. Až na samém konci závodu prozradil, jaký ten cíl vlastně byl. „První patnáctka. Věděl jsem, že Top 10 bude složitá, to by mi muselo všechno vyjít ideálně, včetně úniků. Ale patnáctku jsem chtěl,“ říkal.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jak je to s tim jablkem co nepada daleko od stromu.

0 0
možnosti

Tam je škoda těch dvou roků nezávodění.

3 0
možnosti
MT

....tak určitě se nezapomene co s výkony silničních cyklistů udělali drogové laboratoře......nikoho nevyjímaje.......jestli je ve sportu někde toto svinstvo tak právě v tomto......a zase mají lumpové 3roky náskok před kontrolory.......8-o:-/Rv

2 6
možnosti
PR

No pravda je taková, že když jezdil na začátku profi kariéry s Nibalim v jednom týmu tak se všude prezentovalo, že Roman je z těch dvou talentovanější. No stačí se podívat čeho dosáhl Nibali a čeho Roman.

4 0
možnosti
PV

P46a28v29e44l 36V68a38c62e33k

30. 7. 2019 10:15

Tak fyzicky byl na tom možná Kreuziger líp (o Nibalim říkal, že má "malý motor"). Ovšem Nibali převyšoval nejen Kreuzigera, ale i ostatní v pelotonu, svojí hlavou, svými psychickými a volními vlastnostmi.

2 0
možnosti
PR

Roman je borec a verim,ze jeste par skvelych vysledku udela. To lonske 6. misto na MS bylo nadherne... Nicmene myslim si, ze jeho karieru dost negativne ovlivlina kauza s biologickym pasem.Jeho forma tehdy mela dlouhodobe vzestupnou tendenci a oni ho doslova zarizli a dost se to na nem podepsalo.Stalo se to v dobe,kdy se vykonostne blizil vrcholu.Myslim,ze nebyt te kauzy,tak v jeho vysledcich by urcite mohlo byt i podium z GT. Kazdopadne i tak velke diky za jeho vykony a profesionalni prustup!

6 1
možnosti
ZV

Kauza s biopasem Romana poškodila sportovně, ale posílila lidsky, a to je možná důležitější. V každém případě je to borec a profíkR^

2 0
možnosti
ZB

Tak hlavně ho chytli když dopoval. Dokázal se z toho sice vylhat, ale i tak je jeho kariera založená na dopingu. Takže nejlepší ho ignorovat.

1 10
možnosti
JF

J90a69n 56F91i36š66e80r

29. 7. 2019 21:22

takovou nálož nepodloženého bahna? nejlepší ignorovat.

7 2
možnosti
PN

P66e97t26r 60N22o54v43á45k

29. 7. 2019 20:51

neviem či to zrovnanie s Berdychom je správne... Berdych hral v dobe a tieni troch najlepších tenistov histórie, ak by vyhral grandslam tak by to bolo aj so šťastím (tenistov čo vyhrali GS okrem tých troch by som spočítal na jednej ruke)

Nepoznám pozadie cyklistiky aby som si trúfal povedať čo mal urobiť Kreuziger inak, len z neho mám pocit že on nebol líder pre veľký tím, a bez veľkého tímu lepší výsledok dosiahnuť nemohol...

0 0
možnosti

Asi trošku nepochopení textu psaného v cizím jazyce:-PŠlo především o to chování vůči fanouškům. Berdych i Kreuziger jsou spíše introverti, takže jim lidi moc nepřišli na chuť. Třeba proto byl daleko populárnější Radek Štěpánek, který všude dělal opičky, hodiny se fotil s fanoušky a rozdával podpisy. Roman s Berďou pár podpisů a rychle na hotel, zavřít se do ulity.

0 0
možnosti
PH

Nezapomenu, co Roman dokázal. Vyhrál Amstel, jako superdomestik Contíka byl v top 5 na TdF, pátý dokázal být i na Giru, vyhrál Švýcarsko. Ale. Je tady to ALE a výraznější, než u Berdycha. Roman je sice introvert a to mu k popularitě nepřidá. To je fakt. Druhá věc je, že jeho kariéra byla od počátku prezentována jako tah k nejvyšším metám na těžkých etapových závodech. Měl být lídrem, vítězem, očekávaným velkým cyklistou. Tak byl po r. 2010 prezentován. Možná to byla největší chyba. Všichni od něj čekali moc. On se ale v roli lídra pro těžké etapáky nikdy dobře necítil. Ten tlak na něj, zejména v mladších letech, spíš přibrzdil jeho růst. Třítýdenní závod může vyhrát jen ten, kdo dokáže být nejen fyzicky, ale zároveň i mentálně vítěz, šampion, bojovník atd. Ať si říká kdo chce co chce, Roman se měl sám v minulosti zaškatulkovat do role superdomestika a v ní i zůstat. Ten výčet úspěchů právě tomu i odpovídá. Vyhraje sem tam něco, většinou max. jednou do roka a stabilně se umisťuje mezi prvními 20 na těžkých závodech. Roman některé z nás dráždí tím, že stále jakoby neví, kde je jeho místo, dost často slyšíme: ...když to půjde, pojedu sám na sebe", "... v některých závodech dostanu prostor..." Romana respektuji, ale není pro mě vítěz, šampion. U jeho top výsledků mi nějak přijde, že ta náhoda u něj pracovala víc než u ostatních. Byl by mi daleko sympatičtější jako kapitán týmu, který dovedl svého lídra k velkému vítězství. Fandím mu, ale... no prostě ale :-/

2 1
možnosti
AM

PH..jo a taky v par zavodech Tour byli lepsi umisteni diskvalifikovani

0 0
možnosti
PV

A zase tady někdo píše tu blbost, že Roman stál díky kauze biopas od června 2017 do dubna 2015. Stál červenec + srpen + září 2013, od října jezdil, pak byla pochopitelně zimní pauza a v únoru 2015 už zase jezdil.

1 0
možnosti
PV

Autor článku měl asi slabší chvilku. Říká, že pro některé fanoušky je 16. místo asi málo, ale šéf týmu Doug Ryder je se 70 body za 16. místo spokojen. Ten rozhovorem s Dougem Ryderem je ale z 25.7., kdy byl Roman ještě 14. (a jeho ztáta byla 12 minut, ne 36 jako na konci) a hlavně Doug přímo neříká, že je spokojen s tím 14. místem, ale že "...také na Tour bychom měli mít zásluhou Romanova umístění v celkovém pořadí hodně bodů", což není to samé. Třeba si Doug představoval, že na tom Roman na konci bude ještě lépe, nebo tím myslel právě to 14. místo, třeba je mu dobré i to 16. místo, ale s jistotou nevíme.

Dál píše autor o tom, že Nibali je výbušný jezdec - Nibali je ale diesel jako Roman, naopak je jeden z mála jezdců, kteří jsou nejspíš ještě méně výbušní. Dále píše, že na rozdíl od jiných lídrů byl v horách Roman sám, ale to není tak pravda, nebyl jediný, takhle to měl i Barguil nebo Guillame Martin. Dále píše, že nemohl téměř dva měsíce naplno trénovat, ale Roman sám se vyjádřil, že po pádu 2 až 3 týdny nemohl jezdit intenzity, později Roman řekl, že pořádně začal trénovat až týden před Švýcarskem. Vzhledem k tomu, že jel Roman ještě Lutych, tak to vycházíí na maximálně 42 dní, dva měsíce jsou 60 dní, to je skoro o 1/3 více, to není málo. Tím nechci říct, že tréninkový výpadek nemohl ovlivnit výkonnost Romana, mohl, a myslím, že je to každému normální člověku jasné i bez toho, aby to někdo přifoukával.

Já si myslím, že Roman (právě v souladu s nadpisem tohoto článku) toho dokázal dost a nepotřebuje nic přikrášlovat, přifukovat, aby to vypadalo lépe, než jaké to bylo. Na Tour Roman bojoval, dával tomu vše. Krom pár skalních trollů nikdo nezapomíná, co Roman dokázal - naopak, tohleto připomíná mnoho lidí skoro v každé diskuzi.

17 0
možnosti
BM

Nibali vs. Kreuziger... Nibali mene vybusny ??? Uz v dobach Liquigasu typicky Nibali jezdil s v kopcich s nejlepsimi, zatimco Roman odpadaval...

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Premium služby

Anglie - Brazílie, Francie - Německo. Kde zdarma sledovat sobotní fotbalové šlágry?

21. dubna 2024

Víkend je ve znamení reprezentačního fotbalu a přináší řadu atraktivních zápasů. Po pátečním...

Motorsport

Rallye Šumava ukončila tragická nehoda, zemřela při ní spolujezdkyně

20. dubna 2024  17:16,  aktualizováno  20:59

Tragédie se odehrála při Rallye Šumava. Při sobotní rychlostní zkoušce havarovala nedaleko Strážova...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Hokej

Pardubice - Třinec 6:3. Domácí si k první výhře pomohli drtivým finišem

17. dubna 2024  17:40,  aktualizováno  22:44

Je vyrovnáno. Hokejisté Pardubic dosáhli na své první vítězství v letošním finále extraligového...

Hokej

Třinec - Pardubice 2:6, série je srovnána. Domácí dostali lekce z přesilovek

21. dubna 2024  16:40,  aktualizováno  21:38

Do Pardubic se extraligové finále přesune za vyrovnaného stavu 2:2. Hokejisté Třince ve čtvrtém...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Fotbal

Slavia zakopla, Sparta vyhraje základní část. V elitní skupině bude i Boleslav

20. dubna 2024  14:20,  aktualizováno  21.4 20:05

I když doma dostali tři góly, sparťanští fotbalisté v sobotu odpoledne v divokém utkání s Baníkem...

Hokej

Kometa si vybrala náhradu za Furcha, čeká na Stezkův návrat ze zámoří

25. dubna 2024  14:53

Náhradu za končícího Dominika Furcha, který má údajně namířeno do Mladé Boleslavi, si vedení...

Fotbal

Bayern při hledání trenéra oslovil Rangnicka. Chci to vůbec? reagoval

25. dubna 2024  14:50

V týdnu zašel trenér rakouské fotbalové reprezentace Ralf Rangnick za svazovým prezidentem Klausem...

Hokej

Obránce Kučeřík míří z Komety do Finska, bude hrát za Ässät Pori

25. dubna 2024  14:35

Hokejový obránce Radek Kučeřík se stal novou posilou finského klubu Ässät Pori. Po působení v...

Hokej

Hvězdy NHL ozáří MS v Česku. Přijedou Bedard, Karlsson, Tkachuk i Hischier

25. dubna 2024  14:20

Hokejové mistrovství světa v Praze a Ostravě láká. Zatímco Sidney Crosby rozhodnutí stále zvažuje,...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...