Diskuze

Vítkovou souží zdravotní trable: Vyšetření zatím neukázala příčiny

Co je s Veronikou Vítkovou? Šest týdnů před startem nové sezony česká biatlonistka kvůli zdravotním problémům netrénuje naplno. Konkrétně by dvojnásobná olympijská medailistka měla zápolit s dechovými potížemi, sama Vítková však nechce o podrobnostech mluvit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já bych nebyl tak zlomyslný jako někteří účastníci zdejší diskuse. Je fakt, že kolem třicítky a pak dál se objevují zdravotní trable a výkonnost stagnuje a taky poklesává. Tenhle sport zřejmě tělo hodně vycucne tělo i psychiku. Samozřejmě u každého (u každé je) je to jinak. Své si odvedla, fandy potěšila a měly (měli) by se objevit pokračovatelky (pokračovatelé)..

.

0 0
možnosti

Chybí ji uhlavní nepřítel .........

2 0
možnosti

Ja tomu samozrejme nerozumim, ale pokud ma Vitkova celozivotni problemy s vysokou nadmorskou vyskou, je rozumne ji nasilim pripravovat na MS ve vysoke nadmorske vysce, kde stejne dost pravdepodobne dobry vysledek neudela? Nebylo by lepsi soustredit se na dobre vysledky na ostatnich zavodech svetoveho poharu?

3 0
možnosti

Tu je spíše ale nyní problém s výkonností, který trvá už druhý rok. Pokud by toto nebylo, zajela by aspoň solidní výsledek, stačila by delší aklimatizace před MS.

1 0
možnosti
Foto

No hlavně přeji aby to nebyla ,,LÝTKA"

potom by již zbývalo napsat jen knihu a zatančit si v Star Dance.:-/

4 4
možnosti

R71a17d63e29k 26H86r85u98b73ý

18. 10. 2019 16:40

Děvče nastal čas si umět zimu užít i jinak než závoděním.Třeba s dvojkou vína s nohama nahoře.

2 0
možnosti

Ty jeji stiznosti na nadmorskou vysku nechapu. Sakra, porad vyklada, jak leze po horach, dela skialpy a kdesi cosi. Ta by s vyskou nemela mit problemy, podobne jako je nemela Laura Dahlmeier.

3 0
možnosti

Podobné problémy byly už loni. Je otázka, jestli by Veronika měla pokračovat v kariéře, pokud se nezjistí, co ji vlastně trápí. Sport je hezká věc, ale život a zdraví jsou přednější a nějaký náhlý kolaps může být fatální. :/

14 0
možnosti

Nejdřív jsem četl, že Vítkovou kdosi souloží.

0 0
možnosti

J85a21n 55V52e61r42n72e76r

18. 10. 2019 15:12

Zygota je ještě malá.

0 0
možnosti

Neměá se na to stardance koukat. Seberte ji přístůp ke zprávám jak to Koukalové jde a řtřeba se zázračně uzdraví.

16 2
možnosti