Diskuze

Vítková se do Světového poháru jen tak nevrátí, test formy dopadl špatně

První závodní test biatlonistky Veroniky Vítkové po nucené pauze dopadl špatně. Dvojnásobná olympijská medailistka sice sprint v rámci Českého poháru v Jablonci nad Nisou vyhrála, ale nemohla jet naplno a přesto se rychle unavila. Její návrat do Světového poháru je tak zatím v nedohlednu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Měla být po Gábině jedničkou, ale spíš naopak, mele z posledního.

0 0
možnosti

Jestli ji léčí doktor bradavičník od naší biatlonové reprezentace, tak to bude nadlouho.

0 0
možnosti

Věřím, že to dobře dopadne, že Veronika se dokáže vrátit, protáhne kariéru a jednu, dvě sezóny, a zase to bude závodnice TOP 10. Dlouhodobě. Ne jedním "úletem". Držím palce. Moc naší reprezentaci chybí.

0 0
možnosti

Tak jde ten náš biatlon do kopru, ale byly to pěkné chvíle. Teď jen po besedách nebo za kasu do globusu.

0 0
možnosti
Foto

Na začátku sezony únavový syndrom neměla, pak nejezdila nic a najednou je nemocná! Ono to je tak. Pokud pořádně netrénuješ, tak výsledky nebudou! A mám takový dojem, že tomu tréningu v létě nikdo z repre moc nedal! Tak stejně mají pěkné peníze!

0 2
možnosti

Nechce se mi věřit, že by např. v IKEMU nezjistili jak to s jejím zdravím opravdu je !!!

0 0
možnosti

Věřte, že ani tam... on Dr. House je pohádka, v reálu to tak nefunguje. Co je u jednoho jasné, u druhého je neodhalitelné, znám to i z vlastní zkušenosti.

0 0
možnosti

A Ester Ledecká by nevypomohla ženské štafetě? 8-o

0 0
možnosti

CFS = ME, 15.května 2020 světový den této nemoci.

0 0
možnosti

Jen bych chtěl zdatnou mínusářku Hodovou, Kvěše, Tesnerovou a případné další upozornit na to, že ani ten, kdo diagnózu chronický únavový syndrom uznává, nemůže tvrdit, že ví, co to je. Chronický únavový syndrom je v současné době SOUBOR PŘÍZNAKŮ bez jakékoliv známé příčiny a bez toho, aby se vědělo, co je vlastně konkrétně v těle špatně (jako např. málo červených krvinek, nebo vysoký tlak, nebo moc cholesterolu atp.) Vypadá to, že s člověkem nic špatně není a přesto se necítí dobře. Takže vědci hledají, co je vlastně v těle špatně, ale nemohou na to přijít celá desetiletí, nepřišlo se na jedinou příčinu, na jediný objektivní patologický nález, kteří by ti pacienti vykazovali. A to je jeden z důvod, proč stále existují o existenci CSF pochybnosti...

1 1
možnosti

Jak se zpívá v jedné písni - "to není možné, že mi není nic, když mi pořád něco je"... Takže souhlas s Vaším příspěvkem. Co se Veroniky týká - já pořád věřím, že dostane se z toho a dokáže se vrátit.

0 0
možnosti

P39a26v38e65l 97K58r29ů10t67a

21. 1. 2020 11:39

Jako bych viděl paralelu s Martinem Koukalem.

Byl mistrem světa, vyjel do vysokých hor a pak už nebyl schopen závodit.

0 0
možnosti