Diskuze

V Ruhpoldingu se vrátí Šlesingr. Kdo bude nejlepším střelcem pátého kola?

Znovu bude mít nové složení a znovu bude velice početná. Česká biatlonová výprava vyráží do německého Ruhpoldingu se sedmi ženami a pěti muži. Do A-týmu se po zranění kolena vrací Michal Šlesingr. Benjamínek ženského týmu Markéta Davidová zase přijede až na štafetový závod. Pokračuje také soutěž o nejlepšího střelce 5. kola tipovací soutěže iDNES.cz. Kdo jím bude?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dokud se něco nestane se střelbou, tak je to všechno stejně k ničemu. Myslím, že v tomto případě je chyba, že jsou všichni takový kamarádi. Těžko trenéra střelby někdo vyhodí, ale minimálně na zamyšlení to pro šéftrenéra je.

0 0
možnosti

Střelecké schopnosti mají všichni naši hodně slabé, takže Markéta by jen zapadla do týmu. Nechápu proč na trénink nenajdou nějaké trenéra - střelce. Páč ta střelba je fakt katastrofa.

0 0
možnosti

Je fakt, že v 21 už by mohla. Individuál ne, ale sprint se stíhačkou by dala.

0 0
možnosti

Pokud se týká L.Johanidesové - to je vůbec podivné. Pamatuji se, jak diskutované bylo před časem její "ostaršení". Na OH do Soči jela překvapivě jako náhradnice, přestože v předchozích závodech SP vůbec nejela a bylo jasné, že jede jako turistka. Nerad bych křivdil, ale nelze si nemyslet, že se jedná o protekční dítě a je to jeden z důvodů, že je skutečně otázkou nakolik je vedení biatlonu "nestranou" záležitostí.

0 0
možnosti

J18a44n 32P16a66v60e85l

10. 1. 2018 10:31

Nejsme roboti.

Nemyslím si, že by tam měla jet, ale zase na druhou stranu ten tým chápu

0 0
možnosti

Mam dojem, ze na uvodni fotce Ruhpolding neni :) To slunicko asi je trochu matouci, ale tipuju to na Oberhof.

2 0
možnosti

Napadá mě jeden možný důvod, proč Davidová starttuje jen ve štafetě - trenéři si od štafety na OH slibují hodně a chtějí Davidovou šetřit právě na ni.

Soukupovu vlaštovku ve sprintu bych moc nepřeceňoval, byl to pěkný výsledek, ale neznamená to, že by všechny další vypadaly takhle. A jestli má natrénováno, forma se většinou nemocí neztratí, takže až se uzdraví, zase se ukáže (jestli tam opravdu byla).

Místo T. Krupčíka. Mohli zkusit vzít Žemličku nebo Kristejna, měli v IBU cupu dobré výsledky. Takhle je jedno místo nevyužité a hrozí, že kluci budou mít v hlavě, že jejich snaha je zbytečná, když je za dobré výsledky do svěťáku stějně nikdo nenominuje. To není moc motivační. Třeba ale byly nějaké důvody, proč jet nemohou.

5 0
možnosti

Tak startovat jich může 5, do individuálu určitě počítaj s Hoškem, do masáku by to nebylo a do štafety zas podle mýho počítaj s Václavíkem kvůli olympiádě, takže není moc důvod brát dalšího.

1 0
možnosti

Teda vyléčit zraněné koleno za týden, tak to je zázrak. Něco o tom vím.

2 3
možnosti

Za týden? Poslední závod, kde už s kolenem měl problémy, byl před Vánocemi, to jsou tři týdny.

2 0
možnosti

Proč tu Davidovou nedají i do normálních závodů?

9 0
možnosti

J48a13n 96L54o29u96d39í31n

9. 1. 2018 12:32

Zvlášť, když vytrvalostní závod poběží i Johanidesová, která v IBU Cupu nezáří. Zvláštní, no.

2 0
možnosti

Podle čeho se bude určovat, kdo bude v "hromaďáku", mimo prvních 25 v poháru. Jen z jednoho závodu- z toho individuálu?

0 0
možnosti

J10a87n 26L61o14u15d95í63n

9. 1. 2018 11:07

Ano, prvních pět z vytrvalostního závodu, kteří nejsou v tě pětadvacítce.

3 0
možnosti