Diskuze

Evik to musí zkusit, musí! Jak se české ženy rvaly o medaili pro Jislovou

Opět jednou snili čeští fanoušci medailový sen. Čtyři ženy předvedly v sobotní Anterselvě strhující štafetové představení, kterému chyběl medailový happy end, ale na které přesto mohou být hrdé. Jaká byla za oponou jejich velká „bramborová“ jízda, přibližuje naše reportáž.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výborný článek, děkuji 

0 0
možnosti

Sice bez trestneho kola. Ale to dobijeni trvalo mozna jeste dyl. Tam se rozhodlo o tom, ze to medaile nebude.

3 0
možnosti

Klidně mě umínusujte, ale radovat se nad tím, že Lucka nebyla na trestném kole? Ono i 6 dobíjení je prostě moc. Ten ležák prostě nesmí být s tolika chybami. A ještě sbírat tic tac co si ve zmatku rozsype po koberci, protože nedá náboj do komory. U stojky dejme tomu, že se modlíme, aby nebylo trestné kolo tam se třepe jak ratlík.... Biatlon je o sekundách a když sbírá 15s náboje po koberci a dalších 6x8s za dobíjení tak je tam minuta. A minuta je v biatlonu hrozně moc.... Ano říkáte, že předávala druhá, ale tak to přece nejde brát. Ano běhá dobře, ale to běhala vždycky. Neměla předávat druhá zároveň s norkou, ale s náskokem 30s před ní.

4 13
možnosti

V jakým ideálním světě to žiješ, proboha? U závodnice, která byla ještě před měsícem psychicky tak zlomená, že už nikdy štafetu nechtěla jet, budeš počítat nějaký rozsypaný tic-tacy? Vážně? Předávala na druhém místě, podala výborný výkon, navíc z MS si veze medaili. Když to bereš takhle, tak spočítej strávený čas na střelnici u Davidové a Jislové, ztrátu Jislové v běhu a především ztrátu v běhu u Puskarčíkové.

12 1
možnosti

J94a75n 91L36o40u31d14í37n

23. 2. 2020 9:32

Nic moc článek. Inu, Macek.

4 28
možnosti

Předpokládám, že to myslíte z legrace ... článek je naprosto skvělej :o R^R^R^

11 0
možnosti

Jenom bych upozornil, ze Pidhrushne je 33, ne 22 :-)

4 0
možnosti

J61a98n 77L55o44u87d91í76n

23. 2. 2020 9:32

Dvaadvacetileta matadorka me pobavila taky, no.

7 0
možnosti

Na fotce pro mne holky k nerozeznání. Na trati ovšem rozdíly jsou, ale včera byly všechny báječné.

8 0
možnosti

Dobrá reportáž. Biatlonistky už nabraly sebevědomí, je to dobrá zpráva pro budoucnost. U chlapů ale nevidím perspektivu zlepšování. Nejlepší je Moravec a ten už bude končit.

15 0
možnosti

Tak Ukrajinky asi brzo a Norky později snad diskonou a ještě bude stříbro. Pokud to zázračné zlepšení Jess nebylo dáno nějakou úpravou výživy.

0 9
možnosti

Tak třeba i ten Váš komentář byl dán kvalitní snídaní.

1 0
možnosti