Diskuze

Moravec: Kanaďan se škrábal z příkopu, ujela mu lyže a já šel k zemi

Zahajovací víkend poháru byl pro něj jako zlý sen. Ve smíšené štafetě musel na dvě trestná kola, ve sprintu ho další střelecké selhání srazilo až na 84. místo. Ve středečním vytrvalostním závodě biatlonistů v Östersundu se však Ondřej Moravec na střelnici zase našel, minul pouze jeden z dvaceti terčů a v cíli bral body za 17. místo. Přesto, že se během závodu nedobrovolně odporoučel na zem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GK

To bylo ze záběrů vidět, jak hodně se sníh boří.

Strašně se bořil.

Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/biatlon/ondrej-moravec-rozhovor.A191205_070958_biatlon_tm2

a proto nalosujou start Davidovy do ca. pulky zavodu, startuje 44, defakto vsechny z prvni desitky startuji mezi prvnimi dvaceti, ostatni predni souperky uz budou v cili az Marketa pojede v oranisti, To zas budou vymluvy ze spekulovali s tim ze k veceru prituhne ;-D

A to jeste ma neco padat z nebe dle predpovedi.

1 1
možnosti
FS

F12i59l56i54p 86S87m33o41l21a

5. 12. 2019 11:32

Myslím, že trenéři vědí, co dělají. Mně přijde, že je tady taková móda nadávat na všechno, co trenéři udělají. Když měla Gabriela Koukalová jet na mistrovství světa ve sprintu až na konci, tak tady bylo tisíc komentářů, že to je špatně a kdesi cosi a nakonec to bylo rozhodnutí, které ji vyneslo zlatou medaili z mistrovství světa. Jak sama závodnice tvrdila, s každým dalším kolem se trať zrychlovala.

6 2
možnosti