Diskuze

Po roce bez stíhacího závodu. Stydím se. Nevím, co se stalo, řekla Davidová

Už více než rok uplynul od doby, co Markéta Davidová kvůli nepovedenému sprintu chyběla ve stíhacím závodu Světového poháru biatlonistek. Naposledy se to stalo v prosinci 2018 v Novém Městě na Moravě. Mezi 60 nejlepších nyní nepostoupila ani v německém Ruhpoldingu, kde po čtyřech chybách dojela jednasedmdesátá. „To úplně nepotřebuje komentář,“ řekla v cíli.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stydět se určitě není potřeba,občas prostě přijde den blbec!Hlavně z toho nedělat vědu a jít dál!R^

1 0
možnosti

Nórsky tréner bol omyl...Nórska škola je zvyknutá trénovať astmatikov a astmatičky...a vaše baby sú zdravé ako repa! :-P;-)

2 2
možnosti

Co by se stalo? Střílela jsi jako vždycky, tj. nejhůř ze všech (a k tomu nejpomaleji). Nic nového.R^

0 3
možnosti

Zato tady se pálí slepými,jako na divokém západě!Rv

1 0
možnosti

Všimněte si otázek reportéra. Všechny položené jako by byla chuděra.

Pro příklad:

?Mohly vás nějak ovlivnit podmínky? Pro dobrý výsledek bylo nutné střílet čistě.

Je to možné."

Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/biatlon/marketa-davidova-rozhovor-ruhpolding-sprint.A200115_170708_biatlon_mt2

Co to jako má znamenat? Ony ty podmínky jaké byly dneska snad ani lepší být nemohly. ;-D

Můj názor je ten, že ten norský trenér je o ničem. Umtvil Charvátovou, která se běžecky rovnala s Hermannovou a letos jí Hermannová dává běžně minutu v běhu. Umrtvil Davidovou, která běhá čím dál hůř. O přesnosti a rychlosti střelby snad ani nemluvím a to napříč ženami i muži. Jediný kdo si drží svůj standard je Puška, ostatní holky i chlapi jdou výkonností až nechutně dolů. Něco je špatně, a budou to trenéři pana Hamza. Už byste tam měl udělat pořádný vitr.

2 6
možnosti

Co to je za blbost? Kdy se prosím tě Charvátová rovnal v běhu s Hermannovou;-D;-D;-D

4 0
možnosti

Moc fandím ale je třeba něco změnit. Mám pocit že se nikdo z reprezentantů běžecky nezlepšuje ale stagnují nebo se horší. A střelba je úplně špatně.

1 0
možnosti

Zákulisní informace nemám, takže ty spekulace přiživit nechci ani nebudu. Nicmene je zajímavá ta otázka tréninků. Je fakt s podivem, jak se mohla Lucka tak strašně zpomalit a představa útlumu Markéty po běžecké stránce by byla strašidelná.

Dnešní biatlon už nejde jezdit jinak než bleskurychle se slušnou střelbou. Doby průměrnýho běhu plus nula na střelnici a máte TOP 5 je v nenávratnu pryč. Markéta je mladá, drtit objemy je nesmysl, ta by měla pořád rozvíjet rychlost, ale to snad na svazu moc dobře vědí. Univerzální systém neexistuje, každý tělo se adaptuje trochu jinak a tady se bavíme v podstatě o max desítkách vteřin

2 0
možnosti

Vy máte teda starosti.

1 1
možnosti

Biatlon prožívá neskutečný sešup. Během pár let z absolutní Top špičky do těžkého podprůměru? A už dva roky se nic neděje? WTF?

Chtělo by to možná zase zpátky na zem a trochu pokory. Myslím tím svaz a potažmo realizační tým, který najme zahraniční trenéry, kteří ten sešup ještě uspíšili.

Až si říkám že to tam někdo schválně sabotuje.

Koukalová jako jedna z největších hvězd odejde za hodně podivných okolností a konec hodně hořký.

Vítková, která byla taky oporou, dokázala kolikrát zajet nejrychlejší kolo z celého strat. pole, a ted totálně vyhořelá dostane 30s na 20 m.

Puskarčíková se zdála jako příslib lepších zítřků, no už dva roky to je sešup z pravidelného TOP 10 do druhé desítky.

Nevím na co čekají. Všem zodpovědným je to očividně jedno, stejně jako ve fotbale, či hokeji.

Smutné.

4 11
možnosti

pisete hlouposti viz https://biathlonresults.com

Puskarcikova

19/20 - 29

18/19 - 38

17/18 - 35

a pokud by nevypustila posledni 2 zavody je ca. 22 ve SP hlavne ze jde dolu ;-D;-D

4 1
možnosti

Stydět se nemusí, neublížila nikomu- a je to jen sport. Možná už příště bude umístění lepší. Na druhou stranu - měla by se přestat přeceňovat, neměla by být přirovnávána k Veronice, Gábině - k těm má daleko. Nevím, co tomu sportu dává, ale možná by šlo dávat více. Nemyslím si, že by Nor na místě trenéra byl tím správným ořechovým... Zpátky Vítek a Lejsek. Méně videí a dalších hloupostí, ale trochu více máknout a koncentrovat se na závody. Mnohému se mohou přiučit od Veroniky. A ta - už aby byla zpět.

4 12
možnosti

J22o71s56e81f 69S95t24e98f35l

15. 1. 2020 20:47

Jo k Wierer a Eckhoff má ještě daleko. Ale ono to půjde.

2 3
možnosti

P92e68t45r 87H69r98a25b20á25k

15. 1. 2020 19:48

Jak už zde někdo zmínil, pod Rybářem zkapala Landová, odešla Koukalová, Vítková na hraně, Charvatová přišla o rychlost, podobně Puskarčíková. Ted ten frajer řeší Davidovou. Během té doby se snad vyházeli všichni kolem, kromě něj a biatlon jde stále dolů a dolů od těch úspěchů. Nejsme si jistý, zda si tohle ve svazu vůběc někdy někdo uvědomí. Rejman určitě ne.

5 5
možnosti
Foto

Ano,dá se to tak postavit..ovšem je k tomu třeba ignorovat, že se pod ním Koukalová stala mistriní světa, vyhrála světový pohár a získali jsme několik olympijských medailí....

3 0
možnosti

Citacevrozhovoru:

V Ruhpoldingu už vás čeká jen páteční štafeta. Může vám to nějak pomoct?

Možná jo. Možná si taky odpočinu a bude to lepší. Zatím jsem nikdy v životě tolik závodů na začátku sezony nejela, tak uvidíme.

0 0
možnosti

Toto je odpověď na to, proč má takovéto výsledky. A tvrdím to už 3. kolo...

0 0
možnosti