Washington definitivně přišel o playoff

  5:46
New York - Michael Jordan si ve své poslední sezoně v NBA playoff nezahraje - přestože dovedl svůj tým Washington Wizards k výhře v Miami (87:91), o definitivním postupu Orlanda a Milwaukee rozhodly jejich výhry v dnešních utkáních. Orlando po dalším famózním výkonu Tracyho McGradyho dokázalo vyhrát v Indianě (86:98) , Milwaukee pak se štěstím uhájilo výhru v Torontu (103:105), když zářil hlavně Toni Kukoč. Až neuvěřitelně se nedařilo prvním čtyřem týmům ve Východní konference - všechny čtyři své zápasy prohrály a boj o "krále východu" zůstává nadále otevřený.
Toronto - Milwaukee 103:105
Domácí i bez Cartera, Davise, Lenarda a Huntera Milwaukee hodně potrápili a Bucks mohou znovu děkovat Tonimu Kukočovi, který podal další výborný výkon a dovedl je definitivně do playoff. Kukoč nastřílel jako náhradník z lavičky 25 bodů (střelba 9/14) a přidal k tomu i 8 doskoků a 4 asistence, Gary Payton přidal 24 bodů a Desmon Mason neměl daleko k triple-double, když zaznamenal 11 bodů, 10 doskoků a 7 asistencí. Oslabení domácí prohráli už popáté v řadě, proti Milwaukee už nedokázali na domácí palubovce vyhrát také pětkrát - včera však drželi s hosty krok po celou dobu, vedli už o 10 bodů a v posledních sekundách měli dvě šance minimálně na prodloužení. Za stavu 102:104 proměnil domácí Alvin Williams 6 sekund před koncem jen jednu šestku, ale Tim Thomas ho o sekund později napodobil. Williams měl za stavu 103:105 ještě jednu příležitost - najel však pod koš a z dobré pozice netrefil. Jeho nepřesnou střelu doskočil jmenovec Jerome Williams (celkem 20 bodů a 13 doskoků), který zasmečoval míč do koše, ale rozhodčí použili videozáznam a nakonec vyrovnávací koš neuznali. Milwaukee tak definitivně vyřadilo Washington ze hry o playoff, protože vzhledem k výhře Orlanda nemají Wizards Michaela Jordana už ani teoretickou šanci. "Měli jsme štěstí," přiznal kouč hostů George Karl. "Řekl bych, že Toronto dnes dokonce hrálo lepší basketbal, ale tak už to prostě chodí a my jsme šťastní, že se budeme moci ve zbývajícím čase připravovat na playoff, abychom v něm podali dobré výkony."
Střelci: J.Williams 20b. a 13d., Alston 20, A.Williams 18, Peterson 16, McCoy 12 (M.Bradley 10d.) - Kukoč 25, Payton 24, T.Thomas 17, Cassell 15, D.Mason 11b. a 10d.

Miami - Washington 87:91
Vedení klubu Miami (a jmenovitě Pat Riley) v dobrém smyslu slova "zaskočilo" Michaela Jordana před zápasem, když na jeho poctu vytáhlo ke stropu haly dres s jeho číslem 23 a žádný hráč Heat už tedy nebude toto číslo nikdy nosit na svém dresu. "Dokonale mě to překvapilo," řekl po zápase Jordan. "Byl to úžasný dar, mít své číslo u stropy haly jiného týmu, to je opravdu něco mimořádného a tenhle nápad hodně vypovídá o tom, jaký je Pat Riley člověk. Moc si toho považuju." Jordan podal v první půli vynikající výkon, nastřílel za ní 23 bodů, a i když na něj v závěru doléhala únava, Wizards dokázali i přes absenci Jerryho Stackhouse (koleno) utkání vyhrát - výrazně k tomu pomohl návrat Larryho Hughese (13 bodů). Brzy po zápase se však Wizards dozvěděli nepříznivé zprávy o svém dalším osudu (výhry Orlanda a Milwaukee) a Jordanovy vzpomínky na tento zápas asi budou hodně smíšené. "Michael hrál v úvodu utkání fenomenálně," řekl po zápase kouč hostů Doug Collins. "Zajistil nám náskok, který jsme přes všechny problémy dokázali ´donést´ až do konce. Stále jsem doufal, že do playoff dokážeme postoupit, a při pomyšlení na to, že Michael má před sebou poslední 3 zápasy ve své kariéře, je mi hodně smutno..." Jordanových 25 bodů znamená, že i kdyby ve zbývajících utkáních nepřidal ani bod, udrží si průměr za celou svou kariéru 30,2 bodů na zápas a tedy i 1.místo v historických tabulkách před Waltem Chamberlainem (30,1). Čtyřicetiletý Jordan je jediným hráčem Washingtonu, který za celou letošní sezonu ještě ani v jenom utkání nechyběl.
Střelci: C.Butler 19, R.Butler a House 10 - Jordan 25, Laettner a Hughes 13, K.Brown 12b. a 10d., Lue 12

Phoenix - Golden State 117:101
Domácí Suns udělali další důležitý krok do playoff, vyhráli třetí zápas v řadě a k definitivnímu potvrzení postupu chybí už jen jejich jediná výhra anebo jediná prohra Houstonu - Seattle i Golden State už jsou ze hry venku. Hosté včera díky Richardsonovi a Jamisonovi drželi dlouho naději na dobrý výsledek, ale v poslední čtvrtině už nestačili a prohráli ji 32:19. Domácím zahráli dobře obvyklé opory (Marion, Marbury), nováček Amare Stoudemire nastřílel 14 bodů za poslední čtvrtinu (21 bodů a 14 doskoků), ale asi největším "plusem" pro Phoenix jsou současné výkony veterána Pennyho Hardawaye, který se po zranění palce dostává do výborné formy. Po triple-double v minulém utkání tenokrátt nastřílel 24 bodů (11/17 z pole) a k tomu přidal i 7 doskoků a 6 asistencí. Utkání bylo vě většině ohledů zcela vyrovnané, ale domácí dělali méně chyb a to rohodlo - ztráty 8:18 (Marbury za 43 minut ani jedna ztráta!). Jiří Welsch nastoupil za rozhodnutého stavu na poslední minutu a do statistik se zapsat nestihl. Přestože Warriors definitivně ztratili naději na playoff, letošní sezona je pro ně nejlepší od roku 1993 a oproti loňské se zlepšili o 17 výher - mají navíc 3 zápasy na to, aby svou bilanci (38/41) ještě vylepšili.
Střelci: Marion a A.Hardaway 24 Stoudemire 21b. a 10d., J.Johnson 20, Marbury 15b. a 10as. - J.Richardson 27b.a a 10d., A.Jamison 24, Arenas 15b. a 13as., Murphy 14b. a 15d.

Indiana - Orlando 86:98
Tracy McGrady je odhodlán převést svůj tým přes první kolo playoff a včerejší zápas v Indianě dokázal, že to s ním nebude mít lehké žádný tým z první čtyřky východu. Indiana sice mnohem lépe začala (první čtvrtina 27:17) a vedla až o 14 bodů, ale hosté díky McGradymu (v první půli trojky 4/5) začali utkání otáčet a ve třetí čtvrtině šňůrou 4:14 rozhodli. McGrady neměl ani tentokrát proti Pacers dobré procento střelby (11/32 z pole), ale díky 5 trojkám nakonec nasbíral 35 bodů a k tomu přidal i 11 doskoků a 6 asistencí (nejvíce ze svého týmu). Další tři trojky přidal náhradník Pat Garrity a hosté na trojky vyhráli 2:10! Hodně zklamaní domácí hráči vůbec neposkytovali po zápase rozhovory, jejich kouč Isiah Thomas si ale vůbec nebral servítky a obvnil je, že hrají sobecky a hledí víc na individuální statistiky než na výsledek zápasu. Naopak McGrady byl po zápase spokojen: "Chceme jít do playoff se sebedůvěrou. Cítím, že můžeme porazit v prvním kole kohokoli a prostě tomu musíme věřit..." Orlandu opět chyběl zraněný Drew Gooden (palec), domácím ze hry odstoupil s bolestmi zad veterán Tim Hardaway, který za pouhých 7 minut stihl nastřílet 6 bodů.
Střelci: J.O´Neal 23b. a 13d., Bender 16, A.Harrington 12 - McGrady 35b. a 11d., D.Armstrong 15, Garrity 11, Giriček a Hunter 10

Minnesota - L.A.Clippers 106:90
Domácí měli zápas jasně ve své moci, od začátku vedli, postupně zvyšovali náskok a po 3 čtvrtinách už to bylo o 20 bodů. Další skvělý výkon (jak jinak?) podal Kevin Garnett, který zaznamenal 24 bodů, 15 doskoků a 8 asistencí - celkem odehrál 39 minut a jeho celkových 3 249 odehraných minut v této sezoně je rekordem klubu. Příliš odpočinku asi nebude mít ani ve zbývajících zápasech, protože Minnesota stále bojuje o čtvrté místo v Západní konferenci: "Samozřejmě mi to dělá starosti, ale nic jiného se nedá dělat," řekl kouč Flip Saunders. "To všechno, co odvádí pro náš tým, je ale jen dalším důvodem, proč by měl být letos MVP sezony..." Hosté ještě v závěru dotahovali a 8 minut před koncem snížili na rozdíl 7 bodů, ale pak je domácí obrana udržela téměř 6 minut bez jediného bodu. Do sestavy se vrátil po zranění třísla domácí veterán Rod Strickland a blýskl se 11 asistencemi za 17 odehraných minut.
Střelci: Garnett 24b. a 15d., Szczerbiak 19, Nestěrovič a Trent 12, Hudson 10 (R.Strickland 11as.) - Brand 20, Maggette 18, Jarič 12, Dooling 10

New York - Philadelphia 108:103
Philadelphia nastoupila bez Keitha Van Horna i Derricka Colemana a nepodařilo se jí získat "body" na ostatní týmy ze špičky Východní konference, které rovněž prohrály. Ve prospěch New Yorku rozhodly především solidní výkony hráčů z lavičky, když se ukázalo, že oslabení Sixers přece jen nemají tak široký kádr. Allen Iverson zaznamenal 20 bodů a 11 asistencí, ale neměl příliš dobré procento střelby (8/21) a Latrell Sprewell ho vynikající obranou udržel v poslední čtvrtině jen na 4 bodech - sám jich nastřílel 8. Philadelphia skvěle útočně doskakovala (5-15, Tyrone Hill 7, Kenny Thomas 4), ale ani to jí nebylo nic platné, protože domácí podstatěně lépe stříleli. Zápas byl velmi vyrovnaný, žádný z týmů nevedl o víc než 7 bodů a rozhodující chvíle přišla půl minuty před koncem - Clarence Weatherspoon zblokoval střelu Kennyho Thomase a Sprewell dvěma trestnými hody zvýšil na 102:96.
Střelci: Houston 25, Eisley 18, Sprewell 16, K.Thomas a S.Anderson 15 - Iverson 20b. a 11as., Snow 18, K.Thomas 15b. a 10d., T.Hill 14b. a 11d., McKie 14, Buckner 10

Memphis - Portland 96:93
Portland si nečekanou prohrou pořádně zkomplikoval boj o čtvrté místo v Západní konferenci a tedy výhodu domácího prostředí pro první kolo playoff. Vzhledem k výhře Minnesoty totiž "spadl" až na šesté místo (za Minnesotu a Lakers) a klíčový zřejmě tedy bude zítřejší zápas právě proti Lakers. Hosté přitom začali skvěle, první čtvrtinu vyhráli 20:34 a v průběhu prvního poločasu vedli až o 20 bodů - jenže domácí měli tentokrát přece jen širší kádr (i bez Millera a Wrighta) a postupně začali přebírat taktovku. Portland hrál opět bez Scottieho Pippena (koleno), Rubena Pattersona (naštípnutý oční oblouk) a Antonia Danielse (zubní operace) a navíc na marodku přibyl i Dale Davis (záda) - šanci místo něho dostal "hříšník" Zach Randolph a podal životní výkon (31 bodů a 20 doskoků), když už na začátku druhé čtvrtiny měl na kontě double-double a za poočas nastřílel 21 bodů. Ve druhé půli ho však domácí dokázali přibrzdit, srovnali skóre a rozhodovalo se v koncovce. Za stavu 94:93 minul 8 sekund před koncem domácí Jason Williams, ale jeho střelu doskočil Wesley Person a po faulu se z trestných hodů nemýlil (3 sekund před koncem - 96:93). Hosté se v poslední sekundě pokusili o vyrovnávací trojku (Derek Anderson), ale neuspěli. Memphis podstatě lépe střílel a tak hostům nepomohlo ani 21 útočných doskoků (Randolph 11!) - domácí jich měli o 10 méně.
Střelci: Swift 19b. a 11d., Gasol 18b. a 10d., J.Williams 15b. a 12as., Battier a Person 13 - Randolph 31b. a 20d., Wells 24b. a 10d., R.Wallace 19

New Orleans - Detroit 93:89
Oba týmy byly citelně oslabeny (Baron Davis, P.J.Brown - Ben Wallace) a zápas byl po celou dobu velmi vyrovnaný, když si ani jeden ze soupeřů nedokázal vybudovat dvouciferný náskok. Domácí nakonec vyhráli díky trojici Mashburn, Magloire, Lynch - pivot Jamaal Magloire hodně trápil hosty svými doskoky (na útočné vyhráli domácí 16:8, Magloire a Lynch po 6), George Lynch kromě tradičně výborné obrany dokázal nastřílet 15 bodů a navíc si v rozhodující chvíli těsně před koncem doskočil vlastní nepřesný trestný hod a překazil tak hostům možnost se pokusit a poslední útok. Největší hvězda domácích - Jamal Mashburn - začal velmi dobře a nastřílel 11 bodů za první čtvrtinu. Pak se ale začal proti výborné obraně Michaela Curryho trápit a téměř za poslední čtvrtinu dokonce nedal ani bod. V klíčové chvíli (20 sekund před koncem za stavu 88:89) ale dokázal přes Chaunceyho Billupse trefil téměř zázračný koš s faulem a poslal Hornets do vedení 91:89. Hostující náhradník Corliss Williamson, který držel Detroit nad vodou po celou čtvrtou čtvrtinu (13 bodů a 5 útočných doskoků!) pak svůj nejdůežitější pokus netrefil a George Lynch střílel 4 sekundy před koncem dva trestné hody. Nedal sice ani jeden, ale hostující obrana překvapivě trestuhodně zaváhala a nechala ho doskočit vlastní "minelu" - a Masburn už při šestkách nezaváhal. Detroit prohrál 5 z posledních 6 zápasů, ale protože prohrávají i ostatní týmy, stále se s New Jersey dělí o 1.místo ve Východní konferenci.
Střelci: Mashburn 20, Magloire 19b. a 18d., Lynch 15, Alexander 10 - Williamson 21, Billups a R.Hamilton 16, C.Robinson 11  

Chicago - New Jersey 95:86
Loňský finalista z New Jersey má stále šanci vyhrát Východní koferenci, ale jeho výkony na hřištích soupeřů nejsou před playoff právě povzbudivé. Včera nedokázal porazit ani oslabené Chicago (bez Chandlera, Marshalla, Eddieho Robinsona a Fizera) a jeho bilance na palubovkách soupeřů je 16/24! (až 14.v NBA celkem!). Za domácí nastoupili v základní pětce oba rozehrávači (Crawford i Jay Williams) a vedli si výborně - přidali se k nim i Jalen Rose s Eddym Currym a Bulls po poločase vedli 50:41. Hosté sice konečně začali hrát a vyhráli třetí čtvrtinu 16:29, ale jejich radost z vedení netrvala dlouho - v poslední čtvrtině totiž "zkolabovali," vůbec se jim nedařila střelba (trojky celkem 2/13) a naopak tuto čtvrtinu prohráli 29:16. Chicagu, které si stále udržuje výbornou domácí bilanci (26/14!) chybí už jediná výhra k hranici 30 vítězství v sezoně - a to by byl pro mladý tým velký úspěch. Na palubovkách soupeřů však mají Bulls neuvěřitelnou bilanci 3/37!!
Střelci: E.Curry 24, J.Rose 23b. a 10d., Crawford 19, J.Williams 14 - Martin 29, Jefferson 17, Kittles 13, Kidd 11b. a 12d.

San Antonio - Seattle 94:86
San Antonio už podruhé za sebou předvedlo v druhém poločase mírný "kolaps", ale ani tentokrát je o výhru nepřipravil - Spurs vyhráli už pojedenácté za sebou! a mají nejlepší bilanci v NBA vůbec (59/20). Domácí vedli v první půli už o 21 bodů, ale skvěle se rozstřílel Ray Allen a hosté začali dotahovat. Po akci alley-oop dvojice Barry-Lewis Seattle snížil až na 86:82, ale domácí dokázali zápas "dostřílet" osmi trestnými hody (Ginobili 4). Domácím kromě osvědčené dvojice Duncan-Parker zahráli výborně náhradníci - trojice Malik Rose, Manu Ginobili a Speedy Claxton celkem nastřílela 48 bodů! Vítězové nastoupili bez Stephena Jacksona, navíc byl v průběhu zápasu vyloučen Bruce Bowen.
Střelci: M.Rose 20, Duncan 18b. a 15d., T.Parker 16, Ginobili 15, Claxton 13 - R.Allen 32, Lewis 13, Drobnjak 12, B.Barry 11

Utah - Dallas 95:92
Dallas podruhé v sezoně prohrál už tři zápasy za sebou a první příčka v Západní konferenci, kterou měl "předplacenou" po celou sezonu, se mu začíná vzdalovat. Včera v Utahu nepomohlo Mavericks ani to, že domácí zahodili celkem 17 trestných hodů! (21/38) - poslední z nich Andrej Kirilenko 7 sekund před koncem. Hosté už se ale ani o vyrovnávací trojku nepokusili, protože Van Exel proti těsné obraně Kirilenka nezvládl driblink. Právě Kirilienko byl hlavním strůjcem výhry domácích, když v klíčových chvílích poslední čtvrtiny nastřílel 9 bodů. Celkem jich nasbíral 19, jedenačtyřicetiletý John Stockton přidal 17 bodů, ale nejlepším hráčem domácích byl jeho o rok mladší kolega Karl Malone. Ten zaznamenal 23 bodů, 9 doskoků a 7 asistencí, ale po zápase měl další menší "mediální přestřelku" s majitelem klubu Larry Millerem a dokonce naznačil, že pokud bude chtít hrát dál (v létě mu končí smlouva) a postoj vedení klubu bude podobný jako dosud, tak je odhodlán i přestoupit do jiného klubu. V Utahu přitom strávil celých 18 let své profesionální kariéry! Dallasu nepomohlo ani 34 bodů Dirka Nowitzkiho, znovu výborně střílel Raef LaFrentz (21 bodů, 3 trojky) a svůj standard si odehrál Steve Nash (19 bodů a 10 asistencí) - k téhle trojici se už ale nikdo jiný nepřidal. Mavericks už netrpělivě čekají na návrat Michaela Finleyho - ten by se měl konat v neděli.
Střelci: Malone 23, Kirilenko 19, Stockton 17, Harpring 15, Cheaney 11 (Ostertag 13d.) - Nowitzki 34, LaFrentz 21, Nash 19b. a 10as.

Sacramento - Denver 105:103
Domácí zřejmě zápas trochu podcenili (na jejich 2.pozici pro playoff v Západní konferenci se už nemůže nic změnit) a před senzační prohrou je zachránil skvělým výkonem Chris Webber, kterému scházela jediná asistence k triple-doublu. Webber nastřílel 29 bodů, přidal 10 doskoků a 9 asistencí, a navíc trefil v poslední sekundě akrobatickou střelu, která domácím zajistila hubené vítězství. Hosté hráli velmi dobře (především Juwan Howard) a zápas byl po celou dobu velmi vyrovnaný - ani jeden z týmů nevedl větším než 7-ibodovým rozdílem.
Střelci: Webber 29b., 10d. a 9as., Stojakovič 17, Divac 15, Bibby 12, J.Jackson 11 - Howard 24, Hilario 18, R.White a S.Williams 15, Camby 11b. a 16d.

Atlanta - Cleveland 109:89
O výsledku utkání mezi dvěma týmy ze spodních pater tabulky Východní konference rozhodla neuvěřitelná šňůra, kterou domácí předvedli v první čtvrtině - ve čtvrté minutě byl stav totiž 2:10 pro hosty, ale další úsek hry vyhrála Atlanta 26:0!! Hosté nedali více než 8 minut ani bod, netrefili ani 4 šestky a jejich trápení ukončil až 4 sekundy před koncem první čtvrtiny Tierre Brown, který však jen snižoval na 28:12. V dalším průběhu už v podstatě nebylo o co hrát, Hawks si neustále udržovali bezpečný náskok, který se v jednu chvíli vyhoupl až na 30 bodů. Nevadila jim ani absence Glenna Robinsona, naopak Cleveland prohrál už 20 zápasů v řadě za sebou na palubovkách soupeře a potřebuje ještě jednu výhru, aby se vyhnul vyrovnání nejhorší historické bilance klubu (zatím 15/64).
Střelci: Glover 23, Abdur-Rahim 17b. a 13d., Ratliff 17, Terry 16, Newble a J.Jackson 10 - T.Brown 15, R.Davis a J.Jones 13, Mihm 12 (Boozer 12d.)

Souhrn výsledků:
Toronto - Milwaukee 103:105
Atlanta - Cleveland 109:89
Indiana - Orlando 86:98
Miami - Washington 87:91
Minnesota - L.A.Clippers 106:90
New York - Philadelphia 108:103
Memphis - Portland 96:93
New Orleans - Detroit 93:89
Chicago - New Jersey 95:86
San Antonio - Seattle 94:86
Utah - Dallas 95:92
Phoenix - Golden State 117:101
Sacramento - Denver 105:103
Autor:

Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž

  • Nejčtenější

Anglie - Brazílie, Francie - Německo. Kde zdarma sledovat sobotní fotbalové šlágry?

15. dubna 2024

Víkend je ve znamení reprezentačního fotbalu a přináší řadu atraktivních zápasů. Po pátečním...

Sparta – Třinec 2:3P. Historický obrat posílá hosty do finále, hrálo se 122 minut

13. dubna 2024  12:25,  aktualizováno  20:15

Extraliga se dočkala bájného obratu. Hokejisté Třince otočili sedmé semifinále se Spartou a...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Procházka knokautoval Rakiče! Divoká bitka a bonus 7 milionů za nejlepší výkon

14. dubna 2024  3:01,  aktualizováno  10:32

Las Vegas (Od našeho zpravodaje) Jiří Procházka zvládl zásadní zápas v Las Vegas. V neděli nad ránem se oklepal z listopadové prohry...

Třinec - Sparta 2:1. Sekunda od prohry, domácí zázračně vybojovali sedmý zápas

11. dubna 2024  16:40,  aktualizováno  21:17

O první branku se oba semifináloví soupeři přetahovali až do třetí části. Vstřelila ji sice Sparta,...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pardubice - Třinec 6:3. Domácí si k první výhře pomohli drtivým finišem

17. dubna 2024  17:40,  aktualizováno  22:44

Je vyrovnáno. Hokejisté Pardubic dosáhli na své první vítězství v letošním finále extraligového...

Podivné praktiky svazu a vzniklá škoda. Hokej stále nemá síň slávy. Proč?

19. dubna 2024

Premium Nově budovanou Síň slávy sliboval hokejový svaz otevřít v březnu. Jenže to nesplnil. Prostory v...

Dostal druhou žlutou, i tak chytal dál. Martinez zařídil Aston Ville postup

18. dubna 2024  23:39

Těsně před poločasem dostal žlutou kartu za zdržování. Když po první sérii penaltového rozstřelu...

Moderní pětibojařka Hlaváčková prošla na SP v Ankaře do finále

18. dubna 2024  23:27

Moderní pětibojařka Lucie Hlaváčková se jako jediná z Češek probojovala do finále na Světovém...

Souček s Coufalem v pohárech končí, raduje se Leverkusen. Liverpool smutní

18. dubna 2024  20:23,  aktualizováno  23:05

Manko z venkovního zápasu nedohnali. Fotbalisté anglického West Hamu s Vladimírem Coufalem a...

Náhle zemřel zpěvák Maxim Turbulenc Daniel Vali, bylo mu 53 let

Ve věku 53 let zemřel zpěvák skupiny Maxim Turbulenc Daniel Vali. Letos by se svou kapelou oslavil 30 let na scéně....

Sexy Sandra Nováková pózovala pro Playboy. Focení schválil manžel

Herečka Sandra Nováková už několikrát při natáčení dokázala, že s odhalováním nemá problém. V minulosti přitom tvrdila,...

Charlotte spí na Hlaváku mezi feťáky, dluží spoustě lidí, říká matka Štikové

Charlotte Štiková (27) před rokem oznámila, že zhubla šedesát kilo. Na aktuálních fotkách, které sdílela na Instagramu...

Vykrojené trikoty budí emoce. Olympijská kolekce Nike je prý sexistická

Velkou kritiku vyvolala kolekce, kterou pro olympijský tým amerických atletek navrhla značka Nike. Pozornost vzbudily...

Rohlík pro dítě, nákup do kočárku. Co v obchodě projde a kdy už hrozí právník?

V obchodech platí pravidla, která občas zákazník nedodržuje. Někdy se navoní parfémem, aniž by použil tester, nebo...