Diskuze

Satoranský se učí střílet a ví, že přijde o peníze. Ale necítí právo si stěžovat

Střelba z dálky musí být lepší. A nesmí brát tolik sil. Tomáš Satoranský se po pandemii koronaviru vrátil k tréninku s vizí. Nejlepší český basketbalista současnosti už od roku 2016 spolupracuje s uznávaným expertem na rozvoj individuálních dovedností Stefanem Weissenböckem a letos měli při aktuální situaci ve světě ještě více času se zaměřit na detaily.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D58a83n91i25e93l 40H54ý39l

13. 8. 2020 15:13

Tak bude mít víc času kontrolovat, kdo v jaké reklamě účinkuje :)

0 0
možnosti

Příští sezóna z lavičky?

"Although not a starting-caliber point guard in the NBA, Tomas Satoransky did a very solid job in serving as a stopgap at the position during Coby White’s development. Sato provides good length, passing, and floor spacing for the Bulls, which are all things that this team without a doubt needs. Aside from a surprisingly poor shooting year from the Czech guard, Satoransky was pretty much exactly as advertised.

Coming off of the bench next season, it is more than likely that Satoransky improves his shooting from both the field and beyond the arc in 2020-2021. At twenty nine years old, he is almost certainly a finished product, but he does not have to put up major numbers to make an impact on this roster."

0 0
možnosti