Pardubické trenérské duo Levell Sanders (vlevo) a Tomáš Bartošek.

Pardubické trenérské duo Levell Sanders (vlevo) a Tomáš Bartošek. | foto: FIBA / JIP Pardubice

Sanders a Bartošek na sobě pracují, a tak v Pardubicích budou pokračovat

  • 0
Do vysněného basketbalového finále s pardubickým týmem letos sice opět neproklouzli, ovšem budou mít další příležitosti to napravit. Vedení východočeského klubu se stávajícími trenéry Levellem Sandersem a Tomášem Bartoškem prodloužilo smlouvy o další dva roky.

„Měli jsme velký zájem, abychom se s oběma domluvili na pokračování vzájemné spolupráce, a to opět minimálně na dvouletý cyklus. Tak, abychom na stejný časový horizont mohli fixovat i kontrakty našich stěžejních hráčů,“ uvedl generální manažer pardubického klubu Martin Marek.

Zároveň vyzdvihl, že oba mladí koučové na sobě neustále pracují. „Snaží se posouvat dopředu nejen sebe, ale i celý klub. Jsme proto velmi rádi, že můžeme oznámit jejich setrvání v Bekse,“ doplnil Marek.

Sanders s Bartoškem pardubické mužstvo v uplynulých sezonách dovedli ke třem ligovým bronzům a prvnímu, třetímu a druhému místu v Českém poháru.

Jisté je, že už nebudou moci využít Jiřího Welsche, který ukončil kariéru. O dalších změnách zatím Pardubice neinformovaly.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž