Na mistrovství Evropy basketbalistek zvou (zleva) Ivana Večeřová, Eva...

Na mistrovství Evropy basketbalistek zvou (zleva) Ivana Večeřová, Eva Hlaváčková Vítečková, Kateřina Elhotová, zpěvačka Olga Lounová coby interpretka hymny, Hana Horáková a Eva Horáková. | foto: ČBF

Mistrovství Evropy basketbalistek se blíží. Vstupenky jsou v prodeji

  • 2
Mistrovství Evropy basketbalistek je zase o krok blíž. V pondělí 13. února byl spuštěn předprodej vstupenek na zápasy základní skupiny. Ty se odehrají na zimním stadionu v Hradci Králové a v Praze na Královce. Společně s nimi začíná prodej vstupenek na kvalifikační zápasy o čtvrtfinále.

V průběhu minulého týdne odsouhlasila FIBA po konzultaci s místním organizačním výborem a televizními partnery program zápasů.

Vstupenky na ME basketbalistek

Skupinová fáze a předkolo play-off
Praha - Královka
- 150 Kč

Hradec Králové
I. kategorie - 250 Kč
II. kategorie - 150 Kč

Čtvrtfinále (Praha, O2 Arena)
I. kategorie - 400 Kč
II. kategorie - 250 Kč

Semifinále (O2 Arena)
I. kategorie - 550 Kč
II. kategorie - 320 Kč

Finále a zápas o 3. místo (O2 Arena)
I. kategorie - 950 Kč
II. kategorie - 400 Kč

Prodej probíhá v síti Ticketportal.

Je tedy jasné, že celý šampionát začnou 16. června utkání mezi Běloruskem a Itálií v Hradci Králové a Belgií s Černou Horou v Praze.

Pro české fanoušky je však zásadní informací, že domácí Lvice ke všem svým zápasům v základní skupině nastoupí v 18 hodin postupně proti Ukrajině, Maďarsku a Španělsku.

Od pondělního rána si mohou fanoušci objednávat vstupenky na první čtyři hrací dny šampionátu. Vstupenka vždy platí na dva zápasy.

Cena vstupenek na zápasy základní části se pohybuje od 150 (Praha, Královka a II. kategorie v Hradci Králové) do 250 korun (I. kategorie v Hradci Králové).

Vstupenky na vyřazovací boje v O2 Areně půjdou do prodeje v nejbližších dnech. Jejich cena se bude pohybovat od 250 po 950 korun. I zde bude vstupenka platit na dva zápasy.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž