Diskuze

Příběhy odložených medailí. Veselý se dočkal, Švec či biatlonistky čekají

Seznam českých medailistů z her v Londýně se rozšířil o další jméno. Vítězslav Veselý má svůj bronz, medaile k němu přicestovala podobně jako kdysi k Věře Cechlové nebo Kateřině Neumannové. Naopak zápasník Marek Švec, či štafeta biatlonistek na dořešení svých případů stále čekají.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DZ

Myslenka olympismu je proste mrtva...

1 0
možnosti
RK

Bez dalších souvislostí by mě zajímalo, kolika sportovcům se odebírají vzorky pro doping. Protože pokud všem zúčastněným v daném závodě, je to v naprostém pořádku, pokud jen medailistům, kde je řečeno, že někdo další si také něco nešlehl a teď je z obliga?

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za výčet medailistů se zpožděním nebo v očekávání. Ale k zamyšlení a ke konstrukcím vybízející jsou osudy i těch závodníků, bez šancí na pozdější medailové ocenění. Těch, které odsunuli dopéři mimo finále, finálová kola nebo finálové dny jejich sportu. Někteří závodníci mohli mít nad sebou Damoklův meč, neskončí-li v první desítce, dvacítce, neprojdou li do závěrečných fází své disciplíny. Třeba proto, že je vyřadil už v prvním kole systému KO později odhalený dopér. A tak skončili třeba bez slíbené odměny, sponzora, museli opustit vrcholový sport nebo přestali závodně sportovat zcela.

17 0
možnosti