Diskuze

Pražský půlmaraton vyhrál Keňan Kimeli, Vrabcová má český rekord

Eva Vrabcová Nývltová překonala na pražském půlmaratonu 24 let starý český rekord Aleny Peterkové. Časem 1:11:01 ho vylepšila o jednu sekundu. Nejrychlejší ženou byla Keňanka Joan Mellyová, která se časem 1:05:04 zařadila na páté místo historických tabulek. Závod vyhrál Keňan Benard Kimeli, vítěz podzimní desítky v Praze se při druhém půlmaratonu v životě dostal pod 60 minut. Díky zrychlení na posledním kilometru proběhl cílem v čase 59:47.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ty jo, mně bylo divný, že by tu bylo tolik atletických fandů k tomuto běhu, když jsem zjistil, že je v diskuzi 14 příspěvků :-P. No otevřel jsem, není :-)

2 0
možnosti

... otevřel jsem ji...

0 0
možnosti

hezke ale zajimalo by mne ktery chytrak a inteligen planoval vedeni teto akce tak aby se zavrel sjezd z magistraly do argentinske, kdyz se k tomu pripocte hezke pocasi, vlastne prvni tento rok o vikendu a tim mrte lidi mirici na holesovickeho vystaviste a do trojske zoo, tak to je strudl jeste vetsi nez byva na druhou stranu v normalni spicce v pracovni den , protoze Bubenska se svym jednim pruhem (bravo cyklo pruhu pro 0 cyklistu) to skutecne nema sanci pobrat , zvlast kdyz tam jsou jeste sranky , to zase vymyslel profik, stesti ze ja uz jsem doma a do vecera se odsud snad nebudu muset hnout....

0 0
možnosti

tudiz mam pro priste navrh, nebat se a rovnou dat zacatek u corinthias pak pres nuselak az k bulharovi nebo k hiltonu tam se otocit, magistralou zase zpet, do zitne , na karlak , jecnou nahoru a zpet na nuselak ke kongresovemu centru, pokud by to bylo malo tak se neotacet uz na karlaku ale bezet minimalne strahovskym tunelem tam a zpet, to by slo ne?

0 2
možnosti