Středa 22. ledna 2020, svátek má Slavomír
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Středa 22. ledna 2020 Slavomír
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

V40á92c81l66a31v 25H35a86m19á56č98e87k 7855472859320

Proč ne? U nás zase labužníci jedí rizoto, jako uvařený pytlík rýže smíchaný se zbytky masa od minulého oběda. :-)

+10/0
doporučit
12.12.2019 16:13

O50l89d64a 26Z23i63n 8378286829792

S bramborem? Je to barbar, co przní klasiku. To je jak špagety se zelím.

+8/−2
doporučit
12.12.2019 16:47

J13a35n 76B96a71r36t30u10š66k54a 7836351491283

To jsem hned klidnější že to vím .... :-P

+5/0
doporučit
12.12.2019 19:30

M49i97l76e97n26a 43K42l56o43u34č47k38o56v31á 2156300846932

Knedlík mu nechutná, protože ona ho neumí, asi tak.;-D

+7/−4
doporučit
12.12.2019 17:27

T38o38m72á79š 63K56u11c29h27a41ř 3237171948721

Jsou mi lhostejní, ale tu úvodní fotku jste vybrali fakt úděsnou.

+4/−1
doporučit
12.12.2019 18:42

M64a25r97k72é65t59a 29N66o45v69á78k42o72v34á 4963727788608

Svíčková s bramborem ...no to je hnus ;-D

+6/−4
doporučit
12.12.2019 16:08

H33e97l41e20n88a 76Š27e22v50e24l23o25v24á 5308272513656

Sandtnerova (kucharska kniha me babicky) uvadi u svickove jako prilohu brambor. Takze se pan trefil dobre.

+3/0
doporučit
13.12.2019 0:19

L91u15b17o57š 29P43o18s71p36í19š84i23l 6388944295

A co jako... já jím zase tlačenku se špagetama a nepotřebuji, aby to vědělo půl Česka a kdokoli to komentoval...

+2/0
doporučit
12.12.2019 21:18
Foto

R68y43s55z70a73r32d 15B18a95b47c46z78y52n32s54k63i 1220541829

Asi někdy napíši blog. A pokud tam napíšu i o mém stravování tak pochopíte, že "Nejen chlebem člověk je živ". ;-)

+2/0
doporučit
12.12.2019 18:03

V40l80a72d53i75m78í97r 11J26e49s18e37n36i84c28k94ý 9558858705790

Ještě že to neleje na špagety ;-D

+2/0
doporučit
12.12.2019 16:12
Foto

M91i69r10o97s60l80a96v 39S28t14e63i30n10e83r 2226880870706

Ke svíčkové nebo guláši vidím alternativně kolínka. Omáčka potřebuje nějakou přílohu, která ji dobře přenáší. Špagety určitě ne, Italové mají velice jemná kolínka nebo duté makaronky. S rýží by to také šlo docela dobře. Ovšem indickou sypkou Basmati, čínská rýže dělá hrudky.

+2/−1
doporučit
12.12.2019 18:02

Premium

Vážné nemoci nepadají z nebe. Ničí nás stres, shodují se psycholog i psychiatr

Lidské tělo má něco jako vnitřní baterku. Když dlouho jedete na rezervy, vypne se imunitní systém a­ organismus to...

Premium

Elitní trenér o zákulisí MMA, drogách, penězích i zženštilé společnosti

Pod jeho vedením vyrostl český šampion Martínek, o něhož projevila zájem slavná organizace UFC. Pro boj v kleci...

Premium

Proč vyhraje vodík. Vynálezce Tůma má o budoucnosti automobilů jasno

Už před dvaceti lety se projel vodíkovým autem, kterým chtějí Japonci na letošní olympiádě v Tokiu propagovat...

Najdete na iDNES.cz