- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ne, ze by vareni nebyla nekdy trosku mala veda, ale .. kdyby vsichni skutecni tvurci chlapi zustali na urovni teto vedy, tak nas mily Pohlreich vari jeste v kotliku na ohnisti.
Proboha, proc davate prostor pouze tomuto protekcnimu kuchtikovi? Ten opravdu dokaze mluvit k veci o vsem!
Protože to lidi čtou a dokonce i ti, co předstírají, že je to nezajímá, k tomu diskutují pod článkem.
Mám to steně , čím víc stárnu , tak zjišťuji co nechci a co je pro mě zbytné.
například to štěně. já vždycky chtěl psa a teď vidím co to je po něm uklízet a starat se o něj.
Opravdu lidé spoléhají na nějakou almužnu od státu ve stáří? Logicky žádná nebude. Alespoň ne u nás kterým je okolo 30 let... Spoléhejte se sami na sebe, investuje, zajistěte se. Spoléhat na stát je pro mě příliš levicové a nesmyslné.
Hlásáte to moc hezky, ale zkuste si zjistit jaké je realita, jak žije velká část lidí v této zemi, protože takto vaše řeči zní odtrženě od reality.
Pohlreich je skutečným příkladem neotřesitelné skutečnosti, že poctivost a láska k jakémukoli řemeslu, či podnikání - je základem úspěchu.
Cesky kuchar a nevari doma ceske jidla? No nevim. To mne jako kuchar trochu zklamal.
To je paradox. Jestli nekdo muze jit do duchodu a vykaslat se na to, tak prave on. Nasporeno urcite ma.
ne všichni měří vše přes peníze. Leoš Mareš by mohl jít do důchodu už teď a ležet někde na pláži. přesto chodí na šestou do rádia. a neřikejte mi, že kvůli penězům. to určitě ne. Pohlreich je podobný.
Původně jsem to chtěl jako reakci pod Ivana Jireše, ale vlastně to dám sem.
Pořád se ozve někdo s nějakou arogancí atd.
Já ten jeho pořad 'Ano šéfe' dost sledoval, a ano, používá dost vulgarismů, i když proti skutečné řeči v kuchyních mluví ještě velmi opatrně, ale nikdy, opravdu nikdy jsem neviděl, že by byl arogantní nebo vulgární na ty kolegy a zaměstnance. Musíte rozlišovat mezi tím kdo mluví sprostě a kdo je sprostý. Protože to je sakra velký rozdíl.
Pravda, ne každý ho chápe, ale ne každý má také dost rozumu...
Jediné případy, kdy byl ostřejší adresně, byli různí výukové, kteří šidili co mohli, počínaje platy zaměstnanců.
A moc se mi líbí jak jeho pohled na jídlo a vaření, i jeho tzv. životní názory
ty "vulgarity" k tomu patřily, protže v podstatě jen odrážely, jak to běžně funguje. a nejen v hospodě, i doma kleje každý člověk. Já ho respektuji, jen se nesouhlasím s některými jeho politickými názory, které jsou alespoň navenek presentovány spíše tak, aby se zalíbil prodle jeho názoru většině. Jinak je to pragmatik a straight forward člověk, a takové mám rád.
Byli jste někdy v restauraci OC Glóbus? Pak mi dáte za pravdu, že tam o hosty nouzi nemají. V Chomutově tam uslyšíte hlavně němčinu. Ono - dobře se najíst za rozumné peníze bude vždycky COOL!
V globusu vari moc dobre. Tam si kvalitu hlidaji. Chteji aby tam lidi sli na obed a pak do obchodu.
Nojo bude muset zacit varit zase gulase aby se chudy a pracujici lid najedl. Cizinci uz te nezachrani.
Restaurace, které jsou primárně postaveny jako zážitkové se zaměřením na zahraniční poptávku zejména v Praze proste končí. Je třeba to přijmout jako fakt a nelít do toho mrtvého byznysu státní peníze. Jinak normální jídelny se práci bát nemusí.
Přesně tak. Až nastanou lepší časy restauratérství opět ožije. Ale do té doby budou muset změnit nabídku a nebo se dočasně živit jinak. Jako všichni.