Diskuze

Penze se odkládá. Náš životní styl se změní, míní Zdeněk Pohlreich

Říká o sobě, že čím je starší, tím lépe se mu daří pouštět z hlavy věci, se kterými nemůže hnout. Tvář soutěže Tady šéfuju já, která právě probíhá na stránkách iDNES.cz, šéfkuchař Zdeněk Pohlreich nám prozradil, proč se ještě neodebere do penze a jak prožívá současné nelehké období.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Ne, ze by vareni nebyla nekdy trosku mala veda, ale .. kdyby vsichni skutecni tvurci chlapi zustali na urovni teto vedy, tak nas mily Pohlreich vari jeste v kotliku na ohnisti.

1 0
možnosti
JK

Proboha, proc davate prostor pouze tomuto protekcnimu kuchtikovi? Ten opravdu dokaze mluvit k veci o vsem!

2 1
možnosti
PN

Protože to lidi čtou a dokonce i ti, co předstírají, že je to nezajímá, k tomu diskutují pod článkem. ;-D

0 0
možnosti
LS

Mám to steně , čím víc stárnu , tak zjišťuji co nechci a co je pro mě zbytné.

9 0
možnosti
PW

například to štěně. já vždycky chtěl psa a teď vidím co to je po něm uklízet a starat se o něj.

3 0
možnosti
LS

L40u24k47á34š 37S90o62k61o72l

25. 10. 2020 11:54

Opravdu lidé spoléhají na nějakou almužnu od státu ve stáří? Logicky žádná nebude. Alespoň ne u nás kterým je okolo 30 let... Spoléhejte se sami na sebe, investuje, zajistěte se. Spoléhat na stát je pro mě příliš levicové a nesmyslné.

1 3
možnosti
KS

Hlásáte to moc hezky, ale zkuste si zjistit jaké je realita, jak žije velká část lidí v této zemi, protože takto vaše řeči zní odtrženě od reality.

6 0
možnosti
IM

I91v48a96n 22M69i65n14á13ř

25. 10. 2020 10:25

Pohlreich je skutečným příkladem neotřesitelné skutečnosti, že poctivost a láska k jakémukoli řemeslu, či podnikání - je základem úspěchu.

19 0
možnosti
AS

Cesky kuchar a nevari doma ceske jidla? No nevim. To mne jako kuchar trochu zklamal.

2 17
možnosti
AS

To je paradox. Jestli nekdo muze jit do duchodu a vykaslat se na to, tak prave on. Nasporeno urcite ma.

3 8
možnosti
PW

ne všichni měří vše přes peníze. Leoš Mareš by mohl jít do důchodu už teď a ležet někde na pláži. přesto chodí na šestou do rádia. a neřikejte mi, že kvůli penězům. to určitě ne. Pohlreich je podobný.

18 2
možnosti
PH

Původně jsem to chtěl jako reakci pod Ivana Jireše, ale vlastně to dám sem.

Pořád se ozve někdo s nějakou arogancí atd.

Já ten jeho pořad 'Ano šéfe' dost sledoval, a ano, používá dost vulgarismů, i když proti skutečné řeči v kuchyních mluví ještě velmi opatrně, ale nikdy, opravdu nikdy jsem neviděl, že by byl arogantní nebo vulgární na ty kolegy a zaměstnance. Musíte rozlišovat mezi tím kdo mluví sprostě a kdo je sprostý. Protože to je sakra velký rozdíl.

Pravda, ne každý ho chápe, ale ne každý má také dost rozumu...

Jediné případy, kdy byl ostřejší adresně, byli různí výukové, kteří šidili co mohli, počínaje platy zaměstnanců.

A moc se mi líbí jak jeho pohled na jídlo a vaření, i jeho tzv. životní názory

23 0
možnosti
PW

ty "vulgarity" k tomu patřily, protže v podstatě jen odrážely, jak to běžně funguje. a nejen v hospodě, i doma kleje každý člověk. Já ho respektuji, jen se nesouhlasím s některými jeho politickými názory, které jsou alespoň navenek presentovány spíše tak, aby se zalíbil prodle jeho názoru většině. Jinak je to pragmatik a straight forward člověk, a takové mám rád.

1 0
možnosti
Foto

A96l79e56š 16B65a30l24o60u44n

25. 10. 2020 9:50

Byli jste někdy v restauraci OC Glóbus? Pak mi dáte za pravdu, že tam o hosty nouzi nemají. V Chomutově tam uslyšíte hlavně němčinu. Ono - dobře se najíst za rozumné peníze bude vždycky COOL! 

6 0
možnosti
AS

V globusu vari moc dobre. Tam si kvalitu hlidaji. Chteji aby tam lidi sli na obed a pak do obchodu.

5 0
možnosti
LP

Nojo bude muset zacit varit zase gulase aby se chudy a pracujici lid najedl. Cizinci uz te nezachrani.

0 11
možnosti
PM

Ale ono to tak v podstatě je. :-)

0 0
možnosti
DC

Restaurace, které jsou primárně postaveny jako zážitkové se zaměřením na zahraniční poptávku zejména v Praze proste končí. Je třeba to přijmout jako fakt a nelít do toho mrtvého byznysu státní peníze. Jinak normální jídelny se práci bát nemusí.

18 0
možnosti
PM

Přesně tak. Až nastanou lepší časy restauratérství opět ožije. Ale do té doby budou muset změnit nabídku a nebo se dočasně živit jinak. Jako všichni.

4 0
možnosti