Ingredience
Postup
- Vepřovou kýtu očistíme a nakrájíme na stejně velké plátky. Po obou stranách je naklepeme a osolíme.
- Strouhanku smícháme s nastrouhaným parmazánem. Řízečky obalíme v mouce, pak v rozšlehaném vejci s mlékem a nakonec ve strouhance se sýrem.
- V pánvi rozehřejeme větší množství oleje a řízečky osmažíme dozlatova. Pak je položíme na ubrousek a necháme okapat přebytečný olej.
- Rukolu očistíme a opláchneme. Pomeranč a jablko oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Rajčata opláchneme a přepůlíme. Vše vložíme do salátové mísy. Přidáme olivový olej, balsamico, sůl a pepř.
- Salát opatrně promícháme a rozdělíme na talíře. Osmažené řízečky přidáme k salátu a podáváme.