náhledy
Každá jsme si z kurzu odnesla lahvičku domácího vaječného likéru, dva druhy cukroví a vánočku.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Pečené kokosovo-medové kuličky
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Z kurzu jsme si odnesly dva druhy cukroví, lahvičku vaječného koňaku a vánočku.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Kokosovo-medové kuličky jsme po upečení ještě obalily v moučkovém cukru.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Pečené kokosovo-medové kuličky
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Vánoční vanilkové rohlíčky s kaštanovým pyré
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Ještě chvíli a vánočky budou do zlatova. Jana Chotová kontroluje průběh pečení.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Vedoucí kurzu pečení vánočního cukroví Jana Chotová právě vytahuje z trouby „první kapříky,“ jak vánočkám říká.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Po vytažení vánoček z trouby okamžitě posíláme přátelům fotku na Facebook.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Po upečení je třeba špejle otáčivým pohybem vytáhnout. Nesmí na nich zůstat nalepené těsto, byl by to signál, že vánočka ještě není uvnitř upečená.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Kokosovo-medové kuličky s pomerančovou kůrou jsou zajímavé a výrazně aromatické. Jako experiment mezi klasikou rozhodně doporučujeme.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Máslová vánočka. Špejle jsou v ní napíchány proto, aby se těsto při pečení nesvezlo do strany, což se většině našich výtvorů nakonec i stalo.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Vedoucí kurzu pečení Jana Chotová vytáhla právě z trouby naše první vánočky.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Domácí vaječný likér z pěti žoutků s 350 mililitry rumu.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Rohlíčky s kaštanovým pyré.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Rohlíčky s kaštanovým pyré jsou vhodné pro ty, kteří si na ořechové cukroví nepotrpí nebo mají alergii na ořechy.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Vanilkové rohlíčky s kaštanovým pyré a kokosovo-medové kuličky s pomerančovou kůrou.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Na zdraví a štěstí nevěsty! Cindy (uprostřed) se v lednu vdává, tak jsme si domácím vlastnoručně vyrobeným vaječňákem přiťukly na její manželské štěstí.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA