Diskuze

Ravioli, pelmeně i empanadas. Plněné taštičky ze všech koutů světa

Není na tom nic složitého, ale symbióza jemného domácího těsta s rafinovanou náplní je dokonalou výzvou, ať žijete v Evropě nebo Latinské Americe. Vyzkoušejte taštičky na tři způsoby, možná vás inspirují k vlastním chuťovým experimentům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

„Pelmeně jsou pokládány za čistě ruský pokrm, ačkoliv se k nám dostali ze Sibiře a v prekladu do ruštiny znamenají vařené ucho. Pelmeně jsou korunou všeho, pokrm na pohled nenáročný, leč užitečný. Důležité je zachování poměru, zvlášť u těsta. Pak se jich dá sníst až třeba stovka, aniž by to mělo následky na organismus.“

Generál Michališ, Svéráz národního rybolovu.

1 0
možnosti

pelmene sou cajk na husove sadu v ostrave

0 0
možnosti

Empanadas jsou lepsi z kukuricne mouky (predvarene).

0 0
možnosti