Tapas s hovězím masem

Přeneste se na chvíli aspoň v duchu na španělské pobřeží, atmosféru skvěle dotvoří tyto jednoduché a lahodné tapas.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 25 min

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    285 KCal

    13 %

    12 %

  • Energie

    1194 KJ

    13 %

    12 %

  • Sacharidy

    18,6 g

    21 %

    19 %

  • Vláknina

    2,1 g

    7 %

    7 %

  • Bílkoviny

    30,5 g

    48 %

    45 %

  • Tuky

    8,3 g

    13 %

    12 %

  • nasycené

    2,9 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Maso očistíme, omyjeme, osušíme a najemno nameleme. Cibuli oloupeme a nadrobno ji nasekáme. Salát vypereme, necháme osušit a poté ho natrháme na kousky.
  2. Maso vložíme do mísy, promícháme ho s cibulí, kečupem, hořčicí, žloutkem, olejem, brandy, tabascem. Dochutíme solí a pepřem.
  3. Bagetu nakrájíme na tenká kolečka. Na suché pánvi kolečka bagety opečeme na mírném ohni z obou stran dokřupava. Místo bagety můžeme použít například bake rolls.
  4. Na křupavá kolečka lžící naneseme masový tatarák, ozdobíme ho kousky salátu, kapary, kopru, přendáme na servírovací talíř a podáváme.
Autor:

Podobné recepty

Napoleonky z červené řepy a kozího sýra

Kombinace lahodného kozího sýra a červené řepy je neodolatelná.

Telecí terina

Vykouzlete na talíři tu nejlepší terinu.

Tunýlek s uzeným jazykem

Tuto delikatesu můžete servírovat jako studený předkrm.

Slané tyčky

Ideální pochoutka na večer k filmu.