Sýrová roláda s broskví

Vegetariánský recept, který připravíte z pár surovin.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 30 min

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    421 KCal

    19 %

    18 %

  • Energie

    1762 KJ

    19 %

    18 %

  • Sacharidy

    17,8 g

    20 %

    18 %

  • Vláknina

    0,8 g

    3 %

    3 %

  • Bílkoviny

    16,7 g

    27 %

    25 %

  • Tuky

    31,3 g

    48 %

    45 %

  • nasycené

    19,8 g

  • trans-mastné

    0,3 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Máslo necháme změknout a s taveným sýrem ho utřeme do hladkého krému. Broskve vyjmeme ze sklenice a necháme okapat. Kiwi oloupeme. Všechno ovoce nakrájíme na malé kousky a vmícháme do sýrového krému.
  2. Plech vyložíme pečicím papírem a rozložíme na něj plátky sýra, tak aby se trochu překrývaly. Vložíme ho do mírně vyhřáté trouby a sýr necháme trochu roztavit tak, aby se plátky propojily.
  3. Vzniklý plát sýra potřeme připraveným krémem a svineme. Roládu zabalíme do fólie a uložíme do chladničky zatuhnout. Před podáváním roládu vybalíme, nakrájíme na silnější plátky a rozdělíme na talířky. Podáváme s čerstvou zeleninou a pečivem.
Autor:

Podobné recepty

Zapečená čekanka

Takto připravená čekanka skvěle poslouží jako příloha.

Zapečené nachos s hovězím masem

Nachos se v Mexiku podávají jako předkrm nebo svačinka.

Zapečené čekankové puky

Vykouzlete skvělé jídlo ze zázračné čekanky.

Sýrové kuličky s jalapeňos papričkou

Tyto sýrové kuličky můžete podávat jako teplý předkrm nebo malou večeři.

Rajčatová marmeláda

Už nevíte, co s rajčaty? Zavařte si je na zimu.