Ingredience
Postup
- Máslo nakrájíme na malé kousky a necháme změknou při pokojové teplotě. Přidáme moučkový a vanilkový cukr a utřeme vařečkou nebo ručním šlehačem do pěny.
- Za stálého tření postupně přidáme vejce a máslový krém znovu utřeme do pěny. Nakonec vmícháme prosátou mouku.
- Těsto naplníme do cukrářského sáčku s řezanou trubičkou a na plech vyložený pečicím papírem nastříkáme oválky. Pečeme v troubě předehřáté na 180 °C asi 15 minut. Po upečení necháme vychladnout na kovové mřížce.
- Máslo utřeme s cukrem do pěny. Čokoládu rozpustíme a necháme zchladnout. Pak ji vmícháme do máslové pěny. Polovinu oválků potřeme čokoládovým krémem a slepíme s druhou polovinou oválků.