Ingredience
Postup
- Listové těsto rozválíme na pomoučněném vále na tenký plát. Sýr nastrouháme nahrubo a dáme do misky. Parmskou šunku nakrájíme na jemné kostičky, petrželku nasekáme najemno.
- Vše přidáme do misky k sýru, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Těsto poklademe sýrovou směsí a zarolujeme nejprve jednu stranu do středu plátu a pak i druhou stranu.
- Roládu zabalíme do alobalu a dáme do mrazáku asi na 20 minut zatuhnout. Pak těsto vybalíme, rozkrájíme na plátky a opatrně je rukama vytvarujeme do tvaru srdce.
- Srdíčka přendáme na plech vyložený pečicím papírem a potřeme je rozšlehaným žloutkem. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při 180 °C asi 10 až 15 minut.